Elkerülhető gólokkal szenvedett vereséget leány U17-es csapatunk

Elkerülhető gólokkal szenvedett vereséget leány U17-es csapatunk

U17-es lányaink nem tudták megismételni egy héttel ezelőtti, eredményes játékukat.

Illés Akadémia-Viktória U17 – St. Mihály FC U7 1–2 (0–1)
Illés Akadémia-Viktória U17:
Spielenberg M. – Csáki E., Sarang R., Pintér T., Szabó F. – Hajdú P. (Kenesey K., 46.), Harangi L., Kleinert P. (Egervölgyi L., 59.), Csejtei E. – Gyócs-Németh C. (Farkas B., 59.), Mesterházy I. Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerző: Csáki E. (64., 1–2)

Erős csapat érkezett Szombathelyre, a vendég St. Mihály játékereje jobb, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat. A sárga-piros mezes vendégek ezúttal is jól futballoztak, és a körülményesen, lassan játszó csapatunk – amely rendre elveszítette a párharcokat, nem tudta megszerezni a második labdákat – nem talált erre ellenszert. Két elkerülhető góllal a második félidő elejére már kétgólos hátrányba került a csapatunk, a folytatásban pedig hiába lőtt szép gólt az ekkor már a támadók közé fellépő Csáki Eszter, az egyenlítés nem sikerült, a St. Mihály elvitte mindhárom pontot Szombathelyről.

Lassan, körülményesen játszottunk, az ellenfél nyerte meg a párharcokat és két, elkerülhető gólt is kaptunk. Sikerült utána szépíteni, de hiába futottunk az eredmény után, nem tudtunk egyenlíteni. Óriási hullámvasúton ülünk, ami megjárta a múlt heti győri mérkőzést, a fölényes győzelmet épp úgy, mint a vereséget. Sokat kell még tanulni ahhoz, hogy állandósítani tudjuk a jó teljesítményünket

– értékelt Győrffy Mátyás vezetőedző.