Egyszerre két bajnokságban szerepel CS:GO-csapatunk

Egyszerre két bajnokságban szerepel CS:GO-csapatunk

Az Illés Akadémia Spirit nemzetközi versenysorozatokban igyekszik megmutatni magát.

A CS:GO csapatunknál nem lehet panasz: tovább tart és előbb kezdődik a nemzetközi és hazai bajnokság, illetve kupakiírás, mint bármelyik másik játékban. Az alig egy hónapos szünet után már le is ment az első verseny hét, ahol nem kevesebb, mint hat (!) mérkőzést játszottak a versenyzőink a két különböző külföldi bajnokság sorozatban.

Az első, az ESEA Intermediate. Itt már szinte veteránnak számítunk – 4 mérkőzésnapot szerveztek, ahol 3 győzelemmel és 1 vereséggel állunk jelenleg a svájci rendszerű tabellán.

A második liga, ahol szintet ugrott idén a csapatunk, az az SCL League. Ez már annyira nem sikerült jól a srácoknak. Itt két játéknapot szerveztek a Master szinten és sajnos 16–14-es és 16–13-as összesítéssel mind a két mérkőzésen alul maradtunk. A magasabb szinthez talán kicsit nehezebben szoknak hozzá Miluuu-ék, de a csapatkapitányunk pozitívan nyilatkozott a meccsek után. Az első meccsen 10–5-ös állásról tettük rendkívül szorossá a meccset, a másodikon pedig egy rosszul sikerült védekező oldal miatt bukott a csapat, de rengeteget tudunk belőle tanulni Milu szerint.

Csapatkapitányunk egyébként nagyon jó formában pörög a heti meccseken, több mérkőzésen is a statisztikák élén zárt.

Már ezen a héten is folytatódnak a küzdelmek természetesen, az első mérkőzés kedden (augusztus 23-án) lesz este 22:00-tól!

A meccsek közvetítési helyéről mindig Twitteren (@illespirit) és/vagy Facebookon (@illespirit) adjuk a legfrissebb információt!