Egygólos idegenbeli vereség

Egygólos idegenbeli vereség

U12-es csapatunk Székesfehérváron játszott.

MOL Fehérvár FC U12 – Illés Akadémia U12 2–1 (1–0, 0–0, 0–1, 1–0)
Illés Aka. U12:
Hajba – Vincze, Székely, Szalma – Lakatos, Molnár B. – Németh B., Mihók, Módly. Cserék: Reiber, Szakács, Bock. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Mihók (58., 1–1)

Utolsó idegenbeli találkozóján Székesfehérváron lépett pályára az Illés Akadémia U12-es csapata. A meccset a piros-kékek kezdték jobban: egy szöglet utáni kipattanó labdát kotortak a kapunkba, 1–0. Ezek után folyamatosan adódtak lehetőségek mindkét csapat előtt, élvezetes és változatos volt a találkozó, ám sokáig egyik csapat sem tudott betalálni. A MOL Fehérvár büntetőhöz is jutott, ám ez a lehetőség is kimaradt.

A harmadik negyedben aztán mi tudtunk egyenlíteni: egy labdaszerzés után remek ütemben kapott mélységi labdát Németh Barnabás, aki önzetlenül tálalt a tiszta ziccerben érkező Mihók Martin elé, házi gólkirályunk pedig nem hibázott, 1–1.

Ugyancsak nyílt volt az utolsó etap is, amelynek során ellenfelünk egy szép akciógóllal a maga javára döntötte el a mérkőzést, így a Vidi 2–1-re tudott ma nyerni.

Mindkét csapat futballozni akart ma, ezáltal pedig egy rendkívül változatos, izgalmas meccs alakult ki. Nagyon sok helyzetet hozott a találkozó. Nálunk Molnár, Mihók, Módly és Szakács is próbára tette a fehérvári kapust, azonban csak egyszer tudtunk betalálni. Rendkívüli pozitívum, hogy két futballozni akaró együttes találkozott ma: a fehérváriak eggyel többet rúgtak be, ezért tudtak nyerni. Mindkét csapat dicséretet érdemel, mi pedig készülünk az utolsó hazai mérkőzésünkre

– nyilatkozta a találkozó után Tóth Zsolt.