Egyetlen gól döntött

Egyetlen gól döntött

Tipikus egygólos mérkőzésen győzött a végig remekül küzdő U12-es csapatunk ellen az ETO FC Győr együttese.

Illés Akadémia U12 – ETO FC Győr U12 0–1 (0–0, 0–0, 0–0, 0–1)
Illés Aka. U12.: Schepanski – Németh B., Reiber, Győrvári – Lakatos, Módly – Szakács, Mihók, Dobovánszky. Cserék: Vincze, Orbán. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

A két gárda szeptemberi összecsapását 3–1-re a pályaválasztó győriek nyerték, így egyértelműen a visszavágás vágyától fűtve léptek pályára Tóth Zsolt tanítványai. Az első negyedben jobban is játszottak fiataljaink a Rába-partiaknál, ám a vezetést sajnos nem sikerült megszerezni. Legközelebb Módly Samu járt a gólhoz, ám szabadrúgása a kapufán csattant.

A második etapot viszont a vendégek ziccere vezette be, de szerencsére a labda a keresztlécről kifelé pattant. Ezt követően mindkét gárda főként távoli lövésekkel próbálkozott, ám a hálók továbbra is érintetlenek maradtak, ennek köszönhetően pedig a szünetben 0–0-ra álltak a küzdő felek.

A harmadik felvonásban átvették az irányítást a vendégek, de Schepanski Noah eszén nem tudtak túljárni. Kapusunk több bravúros védést is bemutatva tartotta a gól nélküli döntetlent.

Az utolsó negyedet is egy nagy Schepanski-védés vezette be, ám a 66. percben már ő sem tudott segíteni: egy jobbról érkező szöglet után Pálla Noel szerzett vezetést a Rába-partiaknak. Az utolsó percben növelhették volna előnyüket a győriek, de nagy helyzetben a kapufát találták el, de így is maradt az 1–0-s ETO-siker.

Azt gondolom, hogy az első negyed teljesen rendben volt, magasan védekeztünk, több helyzetünk volt és kapufát is rúgtunk. Labdabirtoklási fölényben is voltunk. Utána viszont kijött, hogy a COVID alaposan megtizedelt bennünket. Azt kell, hogy mondjam: az utolsó két etapban a helyzetek alapján a Győr megérdemelten nyert. Viszont úgy érzem, hogy a mieink is mindent megtettek. Jól játszottak. Tavasszal vissza fogunk nekik vágni

nyilatkozta Tóth Zsolt vezetőedző.