Egyetemi előadást tartott Szabella Olivér

Egyetemi előadást tartott Szabella Olivér

Az Illés Akadémia esport szakosztályának megálmodója immáron a harmadik felsőoktatási intézményben mutatta be a sportágat.

Szakosztályvezetőnket, Szabella Olivért ezúttal a Testnevelési Egyetemre hívták meg, ahol a rekreációszervező-hallgatók részére tartott előadást.

Mindenekelőtt bemutatta az Illés Akadémia Spiritet. Az esport-csapatunk működését, az esport és a sport közti hasonlóságokat és különbségeket. Tulajdonképpen ez egyfajta felkészítést is jelentette a hallgatók részére az esetleges ezen területen történő munkavállalásra. Ahogy ahhoz az ilyen típusú, modern előadásokon egyre inkább előfordul: a téma interaktivitásért kiáltott, így a hallgatók jóval többet kérdeztek, és egy-egy alkalommal hosszabb beszélgetés is kialakult az előadó és közöttük. A téma során pedig elsősorban a terveik és az ehhez kapcsolható, jövőbeni munkalehetőségek részletei szerepeltek.

Az Óbudai Egyetem és az ELTE után a TE volt a harmadik egyetem, ahol meghívott előadóként az esportról az Illés Akadémia Spirit szakosztályvezetője számolhatott be.