Egy pont Győrből

Egy pont Győrből

U14-es csapatunk hátrányba került, egyenlített, de fordítani nem tudott.

ETO FC Győr U14 – Illés Akadémia U14 1–1 (0–0)
Illés Aka. U14: Tama – Szijjártó Áron (Takács D., 56.), Blum, Mayer, Abért – László, Palkó, Németh R. (Bécsy, 70.) – Őri (Rózsa, 66.), Szijjártó Ábel, Meskó. Edző: Tóth Zsolt.
Gólszerző: Palkó (61., 1–1)

Utolsó idegenbeli fellépésén Győrbe látogatott az U14-es csapatunk. A 20. fordulóból elmaradt találkozó pótlásának a három pont megszerzésének céljával vágott neki a szombathelyi együttes. Inkább a hazaiak voltak fölényben, ám a félidő felétől többet birtokoltuk mi a labdát. A helyzetek azonban mindkét kapu előtt kimaradtak. Fordulás után megszerezte a vezetést az ETO, ám tíz perc alatt egyenlítettünk. A 61. percben egy szépen felépített támadás végén a Palkó Áron mélységből érkezett, és 13 méterről a léc alá lőtt, 1–1. Ezek után inkább előttünk adódtak nagy lehetőségek, de nem tudtunk betalálni, így kénytelenek voltunk egy ponttal megelégedni.

A mérkőzés elején a győriek enyhe mezőnyfölényben futballoztak, míg mi szervezetten védekeztünk, és veszélyes kontrákat vezettünk. Ha határozottabbak vagyunk a kapu előtt, akár gólokat is szerezhettünk volna. Igaz, a győriek előtt adódott is két nagy lehetőség. Hasonlóan indult a második játékrész is, de most meg is tudták szerezni a vezetést a hazaiak. Mi erre válaszul feljebb toltuk az állásainkat, és egyenlíteni tudtunk. Ezek után nagyobb nyomást helyzetünk a hazaiakra, több lehetőségünk volt, a hajrában két 100%-os ziccerünk is, de egyiket sem tudtuk gólra váltani. Közelebb álltunk a győzelemhez, de nem tudtunk nyerni. Szeretnénk szépen búcsúzni a szezontól, örülünk a lehetőségnek, hogy mi is játszhatunk a Rohonci úton – remélem, az ezüstérmes ellen felszabadult játékot láthatunk a csapattól a jövő szombati mérkőzésen

– mondta Tóth Zsolt a mérkőzést követően.