A helyzeteit jobban kihasználó csapat győzött

A helyzeteit jobban kihasználó csapat győzött

Hiába volt teljesen egyenrangú ellenfele U15-ös együttesünk a hazai pályán szereplő győrieknek, a lehetőségeivel jobban sáfárkodó Rába-partiak 3–1-re megnyerték a találkozót.

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 3–1 (1–0)
Illés Aka. U15.:
Németh H. – Kopácsi B. (Karvalics, 71.), Stefanich, Bodrogi, Koósz (Tóth E., 71.) – Baranyai (Sabia, 53.), Csörnyei (Szentkirályi, 71.), Kopácsi Á. – Bonchis (Lehel, 53.), Katona, Horváth A. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Katona (64., 2–1)

Egy picit nehezen kapta el a ritmust U15-ös legénységünk, ám az első negyedóra végére „megérkeztek a meccsbe” fiataljaink. Ezt pedig egy komoly helyzet is jelezte, de sajnos a vezetést nem sikerült megszerezni. Nem úgy a hazaiaknak, akik a 24. percben egy szöglet után Herczeg Marcell találatával kerültek előnybe. Mivel a szünetig többször nem rezdültek meg a hálók, a csapatok 1–0-ás állásnál vonultak pihenőre.

Sajnos térfélcserét követően nagyon gyorsan megduplázta vezetését a Rába-parti gárda: Schmaler Máté volt eredményes egy labdaszerzést követően. A 64. percben viszont a mieink is betaláltak: Horváth Arnold beadása után a labda Katona István elé került, és gólgyárosunk 2–1-re alakította az eredményt. Ezt követően ugyan voltak lehetőségeink az egyenlítésre, ám azok rendre ki is maradtak. A győriek viszont a hajrában ismét betaláltak, így pedig 3–1-re meg is nyerték a zöld-fehér párharcot.

A játék képe, valamint a helyzetek alapján úgy gondolom, hogy egy döntetlent feltétlenül megérdemeltünk volna.  Összességében elégedett vagyok a srácok teljesítményével, de ma az egy rúgott gól kevés volt a pontszerzéshez

– nyilatkozta a derbit követően Németh Richárd vezetőedző.