Egy ítélet borított mindent Győrben

Egy ítélet borított mindent Győrben

Az Illés Akadémia U15 szűk félórát emberhátrányban játszott.

ETO FC Győr U15 – Illés Akadémia U15 2–0 (0–0)
Illés Aka. U15:
Rapali – Hányi, Szakály, Nyári, Papp – Sánta, Hideg, Bosnyák Botond – Horváth Á., Németh L., Csonka. Vezetőedző: Szűcs János.
Kiállítva: Sánta (53.)

Az eddig erős hazai pályát produkáló ETO FC otthonába látogatott az Illés Akadémia U15: a győriek 15 megszerzett pontjukból 10-et otthon gyűjtöttek be. Szűcs János együttese idegenben eddig Diósgyőrből (3–1) és Szegedről (1–1) tért haza „pontosan”.

Az első félidőben több hibát is elkövettünk védekezésben, a hazaiak nagyon jól felkészültek belőlünk. Jól tudtak kibújni a letámadásunkból, ebben a periódusban több volt a gyenge teljesítmény nálunk.

A szünet után más mentalitásban futballoztunk, próbáltunk dominálni, jók voltak a presszingjeink, voltak is helyzeteink. Egy „bekiabált” 11-esből – ami ráadásul piros lappal is párosult – aztán a Rába-partiak kerültek előnybe. Ezek után is mi támadtunk többet, emberelőnyben kontrákra épített a Győr. A 70. percben egy megpattanó lövés talált utat balszerencsés módon a kapunkba. Még 0–2 után is a gólszerzésre törekedtünk, de ezen a napon nem sikerült betalálnunk.

Két részre bontanám a mérkőzést. Az első játékrészben sokkal többet vártam volna a srácoktól, langyosak voltunk, csúsztunk a letámadásban, amiből a hazaiak jöttek ki jobban, de döntetlennel zárult ez a játékrész. Egy jó mentalitású társaság jött ki a második félidőre, ám egy kétes ítélet eldöntötte a három pont sorsát. Becsületesen mentünk előre kilenc mezőnyjátékossal is, mindent elkövettünk a pontszerzés érdekében, de ma nem tudtunk gólt szerezni. Ebben a meccsben inkább egy iksz volt, mint a vereség

– nyilatkozta Szűcs János vezetőedző.