Egy hetest vágtak Nagy László tanítványai

Egy hetest vágtak Nagy László tanítványai

A szorosan alakuló első negyedet követően egyértelműen fölénybe került a Király SE ellen U13-as csapatunk, és így 7–0-s győzelem lett a helyi derbi vége.

Illés Akadémia U13 – Király SE U13 7–0 (1–0, 2–0, 2–0, 2–0)
Illés Aka. U13.: Szalai-Horváth – Tasnádi Zs., Hányi, Laczó – Tóth D., Vert Zs. – Marian, Bosnyák Bence, Szántó. Cserék: Nagy Zs. – Szakály, Hideg, Grádvohl, Bosnyák Botond, Horváth Á., Gurzó, Axnix, Angler. Vezetőedző: Nagy László.
Gólszerzők: Bosnyák Bence (18., 1–0; 59., 5–0), Bosnyák Botond (21., 2–0; 39., 3–0; 79., 7–0), Marian (55., 4–0), Horváth Á. (68., 6–0)

Az első negyedben még kifejezetten jó tartották magukat a vendégek és egészen a 18. percig meg tudták óvni kapujukat a góltól. Ekkor azonban egy szép támadás végén Bosnyák Bence szerzett vezetést U13-as legénységünknek.

A második etap viszont szinte rögtön góllal indult: Bosnyák Botond duplázta meg az előnyünket. Talán ebben a felvonásban játszott a legszebben Nagy László csapata: a remek kényszerítőzések után több ziccer is adódott, melyek közül a félidő hajrájában Bosnyák Boti használt ki egy újabbat, így a szünetben már 3–0-ra mentek fiataljaink.

A harmadik negyedben sokáig nem sikerült újabb találatot elérniük a mieinknek, ám az etap végjátékában előbb Marian Raul, majd Bosnyák Bence is beköszönt, így az utolsó felvonásra a lényegi kérdések már eldőltek. Ettől függetlenül nem álltak le az illéses gyerekek és Horváth Ármin, valamint Bosnyák Botond góljaival 7–0-ra alakították a végeredményt.

A mérkőzés előtt mondták a srácok, hogy ez egy helyi rangadó, aminek nagyon komoly presztízsértéke van a számukra. Éppen ezért is azt kértem tőlük, hogy most is élvezzék a mérkőzés minden pillanatát. Úgy érzem, hogy ma is sok helyzetet alakítottunk ki, és talán az átlagosnál ezeket jobb százalékban használtuk ki. Szerintem megérdemelten nyerünk. Büszke vagyok a srácokra és gratuláltam is nekik. Ez egy jó teljesítmény volt

összegezte a látottakat Nagy László vezetőedző.