Egy félidőnyi jó játék nem ért pontot

Egy félidőnyi jó játék nem ért pontot

Nem sikerült megtartani az első félóra végén megszerzett előnyt.

Ferencvárosi TC U15 – Illés Akadémia U15 5–1 (0–1)
Illés Aka. U15.:
Molnár-Végh – Bonchis, Stefanich, Kopácsi Á. (Kopácsi B., 68.), Koósz – Bodrogi (Csörnyei, 68.), Bolla, Horváth A. (Baranyai, 57.) – Sabia, Katona, Wolf (Takács-Földes, 52.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző:
Sabia (30.)

Kifejezetten jól kezdte a mérkőzést Németh Richárd legénysége. Fiataljaink sok labdát szereztek, helyzetek sorát alakították ki. Sajnos ezek közül csupán egyet sikerült kihasználni: a debütáló Sabia Rocco továbbított egy lecsorgó lasztit a ferencvárosiak hálójába.

A második játékrész elején Katona István került ziccerbe, ám házi gólkirályunk lövése elkerülte a hazaiak kapuját. A kihagyott helyzeteinket pedig alaposan megbüntették a fővárosiak: 10 perc alatt háromszor mattolták Molnár-Végh Marcellt, és ezzel a lényegi kérdéseket el is döntötték. Ennek ellenére még két újabb gólt szereztek, így pedig ki is alakították az 5–1-es végeredményt.

Az első félidővel tökéletesen elégedett vagyok. Taktikában, játékban és fegyelmezettségben is rendkívül jól teljesítettek a srácok. Egyedül a helyzetkihasználással volt probléma, így viszont nem két-három góllal vezettünk a szünetben, hanem csak eggyel. A második játékrész elején szinte a semmiből egyenlített a Ferencváros és ez annyira megzavarta a srácokat, hogy perceken belül újabb két gólt kaptunk, amivel el is dőlt a mérkőzés sorsa. Pozitívum az első félidőben mutatott teljesítmény és Sabia Rocco eredményes bemutatkozása

összegezte tapasztalatait a találkozó után Németh Richárd vezetőedző.