Duplázik a héten leány U17-es csapatunk

Duplázik a héten leány U17-es csapatunk

Bajnoki meccsnapok: szerda, péntek, szombat és vasárnap.

A Horváth Rudolf-Horváth András-edzőpáros vezette csapatunk nem játszik bajnokit ezen a héten, ugyanis az U19-es válogatottnak van összetartása. Bunevácz Bencéék így is hétfőtől-szombatig edzésre jelentkeznek.

Az U17-esek hét tréningen vesznek részt, majd szombaton hazai környezetben szerepelnek. Kovács László és Nagy József együttesének ellenfele a Puskás Akadémia csapata lesz.

Németh Richárd és Körhöcz György ugyancsak hétszer tart gyakorlást az U16-os korosztálynak. A srácok Budapesten játszanak szombaton, méghozzá az egy ponttal előttünk lévő Ferencváros vendégeként.

A Sátori Barnabás és Varga Roland irányította Illés Akadémia U15 hét tréninget követően szombaton a Sajóvölgye FSE tizenegyét fogadja. FRISSÍTÉS: az U15-ösök találkozója elmarad, az új időpont: 2021. november 27-e, 12.00.

A Honvéd-MFA ellen bravúrpontot szerző Illés Akadémia U14 minden hétköznap délután edzésre érkezik Szűcs Jánoshoz. Szombaton Felcsútra buszoznak a fiúk, ahol a Puskás Akadémia vendégeként szerepelnek.

A szerdát szabadnapnak kapja meg Nagy László U13-as és Tóth Zsolt U12-es csapata, így három edzés van ezen korosztályok heti programjában. Pénteken 14.30 órától az ETO FC Győr ellen játszik mindkét gárdánk, a tervek szerint az idősebbek a parafán, az ifjabbak a műfűvön. FRISSÍTÉS: az U12-esek és az az U13-asok találkozója is elmarad, az új időpont: 2021. november 24-e, 14.30.

Faggyas Milán U11-esei és Biegner Dániel U10-esei hétfőn és pénteken Vépen lesznek, vasárnap pedig Bozsik régiós tornán szerepelnek Újperintben. A tervek szerint csütörtökön az U11 a Sárvár FC-t fogadja felkészülési mérkőzésen. Hujber Gábor az U9-eseknek a táplánszentkereszti tornateremben tart edzést. Ezúton hívnánk fel a kedves szülők figyelmét, hogy a csarnokba csak a stábtagok és a gyerekek léphetnek be! Az U9 is játszik vasárnap a KSE és az MTE ellen.

Pados József az U8-asok számára kedden és pénteken Táplánszentkereszten tart edzést, míg Szabó Róbert az U7-eseknek kedden és csütörtökön a Désiben.

Szerdán játszik bajnoki mérkőzést a leány U19-es korosztályunk. Tebeli György kedden, csütörtökön és pénteken tart edzést, míg a szerdai mérkőzés 14 órakor kezdődik. FRISSÍTÉS: A találkozó elmarad, új időpont egyelőre nincsen.

Győrffy Mátyás és Ferencsik Evelin U17-esei hétfőn és kedden edzenek, majd szerdán az MTK-t fogadják. Csütörtökön, pénteken és szombaton ismét tréning következik, vasárnap pedig Hatvanban játszanak a lányok.

A leány U15-ös csapatunkra hétfőtől péntekig hat edzés vár, vasárnap pedig ők is Hatvanban szerepelnek.

Az U14-es pre-akadémiai korosztályunk négy edzést követően szombaton a Pápai ELC-t együttesét látják vendégül.