Döntetlent nem játszottak

Döntetlent nem játszottak

Visszatekintőnk hatodik részében az U13-es csapatunk 2021-es őszét vizsgáltuk meg.

Az U13-asoknál négy csoportba osztották a legjobb magyarországi egyesületeket. A területi elv alapján Észak-, és Dél-Nyugati, illetve Észak- és Dél-Keleti csoportokat alakítottak ki. Tabellát nem számolnak ebben a korosztályban. Nagy László mindenre kiterjedő értékelése után megvizsgáltuk, mit láttatnak a számok az U13-asok teljesítménye mögött.

A tizenkét mérkőzésből hatszor győztünk, hatszor pedig vereséget szenvedtünk. 31 gólt szereztünk és 15-öt kaptunk. Hazai környezetben legyőztük a Tatabányát (4–0), a Veszprémet (3–0), a Királyt és a Gyirmótot (mindkettő 7–0), viszont kikaptunk az ETO-tól (0–1) és a Mosonmagyaróvártól (1–2). Nyertünk idegenben Székesfehérváron (2–1) és Tatabányán (6–2), míg vereséget szenvedtünk az ETO (0–2), a Mosonmagyaróvár (1–3), a ZTE (0–2) és a Veszprém (0–2) vendégeként.

Minden találkozón Szántó Nimród, Hideg Botond és Axnix Zalán szerepeltek. Csak egyszer hiányzott Laczó Bálint, Horváth Ármin, Tóth Dénes, Tasnádi Zsombor, Angler Jákob és Moldován Levente. Tíz meccsen kapott lehetőséget Bosnyák Bence, kilencen pedig Grádvohl Kristóf, Bosnyák Botond és Nagy Zsombor. Nyolcszor játszott Szakály Zétény, Vert Zsolt és Marian Raul, míg hétszer Szalai-Horváth Alex. Hat találkozó került Hányi Dávid lábába, öt Gurzó Györgyébe. Két meccsen védett az egy évvel fiatalabb Hajba Botond, míg egy-egy alkalommal lépett pályára Papp Máté és Nyári Olivér.

Mindössze négyszer kaptunk sárga lapot, egyszer-egyszer Vert Zsolt, Horváth Ármin, Tasnádi Zsombor és Moldován Levente.

A házi góllövőlista élén Horváth Ármin zárt 9 találattal, őt öttel Moldován Levente és néggyel Bosnyák Botond követi. Három gólt szerzett Szántó Nimród és Grádvohl Kristóf, kettőt Bosnyák Bence és egyet-egyet Laczó Bálint, Vert Zsolt, Hideg Botond és Marian Raul. Egy öngóllal jön ki a 31 szerzett gólunk: egy tatabányai játékos talált be a saját kapujába.

A folytatás a tervek szerint a bajnoki küzdelmek során 2022. március 12-én lesz.