Döntetlen a két évvel idősebbek ellen

Döntetlen a két évvel idősebbek ellen

A játéktéren mindenki számot adott a tudásáról.

Illés Akadémia U15 – Lurkó UFC U17 0–0
Illés Aka. U15: Tama – Őri, Takács D., Rózsa, Bécsy – Németh R., Nagy K., Meskó – Vér, Zsiga, Pécskai. Csereként szerepeltek: Pfeiffer – Csonka, Szabó B., László, Lajos, Abért O. Vezetőedző: Sátori Barnabás.

Különleges mérkőzést vívott meg egymással az Illés Akadémia U15-ös, és a Lurkó UFC U17-es csapata. Ugyanis az Illés Akadémia U19-es korosztályainak játékosai ezzel a találkozóval tudták le játékvezetői gyakorlati vizsgájukat: mind játékvezetésből, mind az asszisztensi munkából számot adtak ma.

Abszolút kiegyenlített mérkőzést láthattunk, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Két kulturált futballt bemutató csapat találkozott: képzettségben a zöld-fehérek járnak előbbre, míg fizikálisan a zöld-feketék bizonyultak jobbnak, azaz a játék képe alapján a döntetlen teljesen reális.

Mindenekelőtt köszönjük a Lurkónak, hogy tudtunk ma játszani az U17-es együttesükkel. Nyilván egy fizikálisan erősebb csapat ellen léptünk pályára. Örülök, hogy tudtunk pár dolgok gyakorolni abból, amit az elmúlt időszakban átvettünk. Teljesen beleillet ez a mai nap a felkészülésünkbe. Az még látszik, hogy a támadózónában a minőségi megoldások hiányoznak, ám összességében rendben voltunk, és ott tartunk, ahol ilyenkor lennünk kell

– mondta Sátori Barnabás a mérkőzést követően.