Döntetlen Sárváron

Döntetlen Sárváron

A vármegyei I. osztályú ellenféllel szemben abszolút ikszes meccset játszottak Smeringa Erikék.

Sárvár FC – Illés Akadémia U17 1–1 (1–1)
Illés Aka. U17:
Molnár-Végh – Baján, Mozsár, Csörnyei, Stifter – Skrvanek, Smeringa, Bonyhárd – Lehel, Menzhelieiev, Pljesovszki. Cserék: Farkas – Mayer, Tóth Á., Gyapjas, Szakasics, Csalló, Pajzs, Abért O., Szabó M., Breznovits, Fülöp. Vezetőedző: Kovács László.
Gólszerzők: Bonyhárd (35., 1–1)

A legutóbbi szezonban a nyolcadik helyen záró Sárvár FC vendégeként lépett pályára Kovács László és Körhöcz György együttese. A meccsbe a fürdővárosiak álltak bele jobban, és a 7. percben – korábbi növendékünk – Horváth József góljával előnybe is kerültek. Ezt követően azonban átvettük az irányítás és sikerült is egyenlítenünk. Szép támadás végén Bonyhárd Attila 18 méterről remekbe szabott gólt lőtt a kapu bal felébe – akkor még nem sejthettük, de ezzel a végeredményt is beállította.

A második játékrészben adódott lehetőséget mindkét csapata előtt, ám betalálni egyik zöld-fehér gárdának sem sikerült, így döntetlennel zárult a mérkőzés.

Nagyon jól felkészített csapatok játszottak ma: hiába nyomta rá bélyegét a meleg a találkozóra, a felek tették a dolgukat. Mi a meccset egy, a védekezésében U19-esekkel megerősített csapattal kezdtünk, majd tisztán U17-esekkel fejeztük be. Technikailag voltak hiányosságok, előfordult, hogy rossz döntéseket hoztunk, de az összkép alapján ez belefért. Az eredményességet tekintve van javítanivalónk! Várjuk a jövő hetet, hiszen a Savaria Nemzetközi Ifjúsági Tornán öt nemzettel, azaz öt különböző játékstílussal találkozhatunk

– nyilatkozta Kovács László vezetőedző.