Csalódást jelentő döntetlen

Csalódást jelentő döntetlen

Nem sikerült U15-ös csapatunknak begyűjtenie a nagyon fontos három pontot a Rákóczi otthonában, ugyanis a találkozó 2–2-re végződött.

Kaposvári Rákóczi BFLA U15 – Illés Akadémia U15 2–2 (1–1)
Illés Aka. U15.: Pfeiffer – Abért B., Blum, Rózsa, Erdei – Németh R. (Liplin, 52.), László, Bécsy – Zsiga (Abért O., 52.), Palkó, Szakasics (Pécskai, 70.). Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Palkó (39., 1–1; 47., 11-esből, 1–2)

A pontvadászat 19. fordulójában Kaposvárra látogatott listavezető U15-ös együttesünk. Sátori Barnabás és Varga Roland tanítványai októberben itthon 5–0-ra verték a somogyországiakat, így egyértelműen a győzelem elvárásával utaztak akadémistáink az idegenbeli mérkőzésre. A találkozó első perceiben pedig ült is a játékunk, azaz sok labdát szereztünk és lehetőségeink is adódtak, ám ezekből nem sikerült gólt szereznünk. A hazaiak pedig gyakorlatilag az első valamirevaló lövésüknek köszönhetően előnybe kerültek a 32. percben. Szerencse, hogy Palkó Áron révén még a szünet előtt egyenlíteni tudtunk.

A második játékrész elején pedig már előnybe is kerültünk: Palkó Áron értékesített egy jogosan megítélt bűntetőt. Pech, hogy az ellenfél szinte postafordultával egalizált is. A folytatásban pedig nem tudtuk begyötörni a győztes találatot, így pedig az összecsapás 2–2-re végződött.

Ez egy vereséggel felérő döntetlen. Nagyon csalódottak vagyunk. Viszont úgy gondoljuk, hogy a céljainkat még teljesíteni tudjuk, ehhez azonban a hátralévő mérkőzéseinket meg kell nyernünk

– értékelt röviden Sátori Barnabás vezetőedző.