Csak az utolsó két mérkőzésen mutattuk meg, mit is tudunk

Csak az utolsó két mérkőzésen mutattuk meg, mit is tudunk

Bonchis Damiant a torna csapatába is beválasztották.

Az SC Sopron által szervezett torna helyszíne az őrvidéki Récény (Ritzing) volt, ahol ezen a napon az U9-esek csaptak össze. Hujber Gábor a Mándli Marcell, Kovács Levente, Giliczó Balázs, Majoros Márk, Pluska Witold, Magyar Zalán, Horváth Levente, Farkas Dominik, Tóth Zsombor, Bonchis Damian összeállítású kerettel dolgozott ezen a nemzetközi tornán. A mieink – egy kivételével – az eredményeket tekintve rendkívül szoros meccseket játszottak.

Eredmények:

Illés Akadémia U9 – Főnix-Gold U9 2–4

Illés Akadémia U9 – SC Sopron U9 1–3

Illés Akadémia U9 – ETO FC Győr U9 1–8

Illés Akadémia U9 – Sturm Graz U9 2–3

Illés Akadémia U9 – Király SE U9 3–2

A mai tornán öt mérkőzést játszottunk: minden csapat játszott mindenkivel és a találkozók játékideje 15 perc volt. A torna elején köszönőviszonyban sem volt a teljesítményünk a korábban megszokottakhoz, csak az utolsó két mérkőzésére sikerült egy kicsit jobb teljesítményt nyújtani.

A torna All star-csapatába beválasztották az Illés Akadémia játékosát, Bonchis Damiant.

Értetlenül állok a mai tornán történtek előtt. Sajnos nem tudom miért játszottunk ilyen lelketlenül a torna elején! Igazából sem labdabirtoklásban, sem labdaszerzésben nem tudtunk nyomást gyakorolni az ellenfeleinkre. Sajnos úgy látom: akaratban és győzni akarásban nagy a lemaradásunk. Ezen változtatni kell, több figyelmet kell fordítani erre a területre. A torna utolsó két meccsén már jobban teljesítettünk, a Graz és a Király ellen már eredményesen és a játékstílusunknak megfelelően teljesítettünk. A mai tornán viszont a csapatból szeretném kiemelni Bonchis Damiant, aki öt gólt szerzett és hozzáállása is kiemelkedő volt

– értékelt Hujber Gábor a tornát követően.