Csak a nagyszünet után tudtunk betalálni

Csak a nagyszünet után tudtunk betalálni

Elvitte a három pontot a Veszprémi FC csapata.

Illés Akadémia U12 – Veszprémi FC USE U12 2–5 (0–0, 0–2, 1–1, 1–2)
Illés Aka. U12:
Hajba – Bock, Reiber, Szalma – Lakatos, Molnár B. – Mihók, Orbán, Módly. Csere: Lengyel. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők: Mihók (52., 1–3), Molnár B. (74., 2–4)

Betegség miatt rendkívül szűk kerettel tudott ma kiállni az Illés Akadémia U12 a 22. forduló mérkőzésén. Az első 20 perc kiegyenlített játékot hozott, mindkét csapatnak volt lehetősége megszerezni a vezetést, ám mindkét kapus több bravúrt is bemutatott. Nálunk Molnár Barnabás veszélyeztetett lövésekkel, ezeket fogta a veszprémi hálóőr, míg az ő ziccereiket Hajba Botond hárította.

A második húsz percben fölénk kerekedtek a vendégek – de bosszantó, hogy a mi bedobásunk és szabadrúgásunk után szereztek gólt a veszprémiek. Villámgyorsan vitték végig az akcióikat – mi ajándékoztuk nekik a labdát.

A harmadik etap enyhe Illéses mezőnyfölényt hozott, de a veszprémiek találtak be ismét. Ezt követően tudtunk szépíteni: Mihók Martin lövése pattant meg számunkra szerencsésen és került a kapuba, 1–3. Volt még lehetőségünk a közelebb kerüléshez, ám kihagytuk a ziccereinket.

Az utolsó negyedben nagyon mélyen védekeztek a vendégek: erőben és játékban is föléjük kerekedtünk, ám ezúttal is kihagytuk a helyzeteinket, ám ők két labdaszerzés és azt követő gyors átmenet után betaláltak. A két bekapott gól között Molnár Barnabás lövésével csak kozmetikázni tudtunk az eredményen.

Pozitívum, hogy főleg az utolsó negyedben játékban és erőnlétben is láthatóan az ellenfél fölé nőttünk, ám az egész mérkőzésen adódó lehetőségeinket nagyon rossz százalékban használtuk ki – míg az ellenfél sokkal hatékonyabb volt. Emiatt nyertek megérdemelten. A labdavesztés utáni átmenetet mindenféleképpen gyakorolnunk kell

– mondta Tóth Zsolt a találkozót követően.