A hatvaniak elvitték a három pontot

A hatvaniak elvitték a három pontot

A női U17-es bajnokság alsóházi rájátszásában csapatunk – hazai pályán – 3–1-es vereséget szenvedett az FC Hatvantól.

Illés Akadémia-Viktória FC U17 – FC Hatvan U17 1–3 (1–2)
Illés Aka.-Viktória FC U17:
Spilenberg M. – Csáki E., Farkas B. (Hajdú P., 46.), Pintér T., Szabó F. – Simon E. (Németh Z., 46.), Csejtei E., Harangi L. – Mesterházy I., Gyócs-Németh C., Mészáros D. (Kleinert P., 46.). Vezetőedző: Győrffy Mátyás.
Gólszerző: Csejtei E. (5., 1–0)

Az 5. percben, Csejtei Emília szerezte a találkozó első gólját, de ez sajnos nem azt jelentette, hogy sínen vagyunk… Magyar Hanna nem sokkal később egyenlíteni tudott és a mieink többet nem is tudtak előnybe kerülni. Pócsi Erika még a szünet előtt növelni tudta a vendégek előnyét, a fordulás után pedig hiába támadtak akadémistáink, hiába alakítottak ki helyzeteket, kétszer a kapufát is eltalálták – a góllövés azonban nem sikerült. Sőt, az utolsó percben Tóth Ágnes is betalált, kialakítva a 3–1-es végeredményt.

Nem játszottunk jól. Az első félidőben ez főként a pontatlanságban, illetve rossz döntésekben nyilvánult meg. A szünetben hármat cserélt Győrffy Mátyás, ettől élénkebb lett a csapat, több volt a jó egyéni megmozdulás, de a kapu előtt kapkodtak a játékosok, nem tudták a lehetőségeket gólra váltani.

Egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek. Játékban sem voltunk jók, de úgy érzem, hogy az utóbbi hetekben koncentrációs problémák is vannak, ezek pedig olyan hibákat szülnek, amelyeket jelenleg nem bír el a csapat. Nincs még vége a szezonnak, várnak ránk mérkőzések, továbbra is fontos cél az egyéni fejlesztés: a feladatunk „csak” annyi, hogy álljunk talpra, szedjük össze magunkat

– értékelt Győrffy Mátyás.