Budai kupabúcsú

Budai kupabúcsú

U16-os korosztályunk csak a meccs hajrájában nyújtott megfelelő teljesítményt, ám ekkor már késő volt.

III. Kerületi TVE U16 – Illés Akadémia U16 2–1 (1–0)
Illés Aka. U16:
Németh B. – Kelemen G. (Tasnádi, 46.), Klement, Bolla Á., Molnár L. – Kelemen M. (Sági, 70.), Hende (Tóth K., 40.), Sipos-Kiss – Tóth E. (Söptei, 46.), Krone, Markó. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerző: Sági (91., 2–1)

Az U16-osok számára kiírt kupa 3. fordulójában a III. Kerületi TVE vendégeként szerepeltek Németh Richárd és Varga Roland tanítványai. A mieink akár előnybe is kerülhettek volna, ám kimaradt a jogosan megítélt büntető, sőt, a kipattanót sem sikerült értékesítenünk. Nem sokkal később egy kék-fehér akció góllal zárult, így előnybe kerültek a hazaiak. Az első félidőre rányomta bélyegét a rendkívül erős szél, ez nem ebben az időszakban nem minket támogatott.

Egy óra után kettőre nőtt a különbség, talán ekkor kezdtünk el igazán futballozni, ám már késő volt. A 91. percben Sági Marcell szépített: egy oldalszabadrúgás után lepattanót félfordulattal vágott a hálóba, kialakítva a 2–1-es végeredményt.

Amit felépítettünk az elmúlt időszakban, abból ma bizony nem tudtunk felvalósítani semmit sem. Csak az utolsó 10-15 percben futballoztunk úgy, ahogy az elejétől kellett volna! Láthattuk, hogy ki és mire is képes, ennek tükrében készülünk a Honvéd elleni bajnokija. Megérdemelte az ellenfél a győzelmet a mai napon, ugyanis jobban akarták azt

– mondta Németh Richárd vezetőedző a mérkőzést követően.