Bozsik-tornán szerepelt az U11-es korosztályunk

Bozsik-tornán szerepelt az U11-es korosztályunk

Komoly iram, nagy küzdelem, izgalmas meccsek!

Felcsúton rendezték meg a Bozsik „A”-régiós tornát. A Pancho Arénában a házigazda Puskás Akadémia mellett a MOL Fehérvár FC, az ETO FC Győr, a Zalaegerszegi TE FC és a Pécsi MFC voltak az Illés Akadémia U11-es korosztályának ellenfelei.

A torna során a labdakihozatalokat, valamint a labda nélküli mozgásokat kértem a játékosoktól. Hangsúlyt fektettünk a mélységi beindulásokra is. A széleken történő labdakihozatalokat sikerült megfelelően megoldanunk, gyors átadásokkal hamar átértünk az ellenfelek térfelére. Szép, olykor látványos, és nagyon sok esetben tudatos támadásokat építettünk fel. A kapu előtt azonban többször is pontatlanok voltunk, a támadások befejezésében sokat kell még fejlődnünk. A labda nélküli mozgásokat is javítanunk kell, viszont a támadózónában történő mélységi beindulásokat sokszor jól oldottuk meg. Nagy iramú, küzdelmes és izgalmas mérkőzéseket játszottunk. Ezek a tornák nagyban hozzájárulnak a játékosok fejlődéséhez. Nagy dicséret illeti a tornán szereplő teljes keretet

– mondta a tornát követően Vargovics Zsolt vezetőedző.

A Bozsik „A”-régiós tornán a mieinket a Hajba Botond, Vincze Dániel, Szakács Benedek, Molnár Barnabás, Lakatos Krisztián, Gombos Zalán, Székely Máté, Takács Dominik alkotta keret képviselte.