A tervezett heti programunk

A tervezett heti programunk

Hét korosztályunknak is pályára lép a héten.

A Paks ellen diadalmaskodó U19-es csapatunk ötször fog edzeni november harmadik hetében. Szombaton délben hazai környezetben a Diósgyőrt fogadják Horváth Rudolf és Horváth András tanítványai.

Az U17-esek szintén ötször jelentkeznek majd edzésre. Sátori Barnabás és Szűcs János csapata szombaton délben az MTK vendégeként játszik a tervek szerint.

Ugyancsak öt tréningen vesznek részt a Kovács László és Nagy József vezette U16-osok. Ők az MTK ellen – úgyszintén idegenben – szombaton 14 órakor játszanak.

Ötször edz Németh Richárd és Körhöcz György irányítása mellett az U15-ös korosztályunk. A fiúk szombaton délben az MTK pályáján szerepelnek majd.

Az U14-esek részére Tóth Zsolt és Nagy László napi egy-egy edzést vezényel, így készülve a szombati, MTK elleni idegenbeli meccsre. A találkozó tervezett időpontja 14 óra.

Szűcs János és Varga Roland U13-as korosztálya pénteken fog pályára lépni a Lurkó elleni „itthoni” rangadón. Ugyanígy játszanak Takács Csaba U12-esei is: a heti négy tréning mellett ők is pénteken meccselnek a Lurkóval.

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetból adódóan a program változása megtörténhet.