Bombagóllal nyertük Szlovéniában

Bombagóllal nyertük Szlovéniában

A második félidőben egyértelműen a hazaiak fölé kerekedett U15-ös csapatunk és Palkó Áron szépségdíjas találatának köszönhetően a győzelem is összejött.

NS Mura U15 – Illés Akadémia U15 0–1 (0–0)
Illés Aka. U15.:
Kovács Á. – Birtalan, Bolla Á., Blum, Bécsy – Németh R., Nagy K., Söptei – Szakasics, Palkó, Vér. Cserék: Erdei, Krone. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Palkó (65., 0–1)

Egy fizikálisan nagyon erős, stabilan védekező együttes otthonában léptek pályára Sátori Barnabás és Varga Roland tanítványai. Az első félidőben főként mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A mieinknél eléggé látszott az összeszokottság hiánya, de így is mi birtokoltuk többet a labdát.

A 0–0-s állásról kezdődő második játékrészben viszont már egyértelműen jobban kombináltak akadémistáink, ennek hála pedig jöttek a lehetőségek is. A 65. percben aztán Palkó Áron jó 22 méteres szabadrúgásból bombázott a hazaiak hálójába, így pedig végül ezzel a szépségdíjas találattal nyertük meg 1–0-ra a találkozót.

A II. félidő alapján szerintem teljesen megérdemelten nyertünk. Külön pozitívum, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Jó volt látni a fiatalok játékát, akik határozottan jó teljesítménnyel hálálták meg a bizalmat. Ez pedig egyértelműen biztató lehet a jövőre nézve

– fogalmazott a mérkőzés után Sátori Barnabás vezetőedző.