Betegségekkel küszködve is nyerni tudtunk idegenben

Betegségekkel küszködve is nyerni tudtunk idegenben

Egy gól döntött, nyert az Illés Akadémia U13.

Király SE U13 – Illés Akadémia U13 0–1 (0–0, 0–1, 0–0, 0–0)
Illés Aka. U13:
Kovács V. – Majlinger, Máté, Lengyel – Tóth N., Németh L. – Baranyi, Mihók, Lajos. Cserék: Dudás – Novák, Bangó, Boda. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Németh L. (32., 0–1)

Ahogy elkezdődött az iskola, azzal megjött az első betegséghullám is: ez súlyosan érintette U13-as korosztályunkat. A szűk keret – köztük a betegség után akár csak egy edzéssel visszatérők – ellenére mi domináltunk, a helyzeteink azonban az első félórában kimaradtak. Aztán a 32. percben Mihók Martin ment el a bal szélen, pontosan centerezett középre és Németh Levente továbbította a labdát a hálóba, 0–1. Ezek után is voltak lehetőségeink, ám ma ezen az egyen kívül mindegyik kimaradt. A védelem rendkívül stabil lábakon állt, igazi helyzetet nem engedélyeztünk a hazaiaknak, így teljesen megérdemelten győztünk.

Nyilvánvaló, hogy a játékunkon érződött, a toldozott-foltozott keret a 100%-os állapottól nagyon messze van. A helyzetek azonban így is előttünk adódtak. A hazaiak nem adták olcsón a bőrüket, azonban hátul rendkívül stabilok voltunk. Gratulálok a győzelemhez a srácoknak! Hétfőn már edzés jön, bízom benne, hogy egyre jobban teljesedhet majd a tréningre érkező keret

– értékelt Sátori Barnabás vezetőedző.