Berti remekel továbbra is

Berti remekel továbbra is

Az Illés Akadémia Spirit esportolója a tabella élére ugrott.

Berti megállíthatatlan a magyar FIFA-mezőnyben a legjobbak között! A HUNESZ FIFA Masters versenyének utolsó csoportkör-hete is lezajlott, tehát mindenki játszott mindenkivel egy oda-visszavágós párharcot. Kelemen Bertink szinte letarolta a mezőnyt! Lehetett bárki az ellenfele, meccseinek túlnyomó többségét megnyerte, egyszer ikszelt, és mindössze kétszer kapott ki – utóbbiból egyszer egy tét nélküli összecsapáson.

A hetet a bajnokság második helyéről kezdte meg Berti és egyből az előtte álló hjoci1995 ellen lépett pályára. Ez volt a hét rangadója, ahol szoros küzdelmet vártak a mezőny résztvevői és a szurkolók is. A mondta kulcsszava a „vártak” volt, hiszen „sajnos” Berti nem adta meg a lehetőséget a szoros és izgalmas párharcra. Összesen nyolc gólt vágott Jocinak, míg csak hármat kapott a két meccs alatt, magabiztos győzelmet aratva ezzel. A hét további meccsein találkozott még a 6. pozícióban lévő ManlyDannel (7–1-es győzelem), az akkori utolsó helyezett Patesz45-tel (10–0-s győzelem) és végül, már tét nélkül a csornai születésű FelhelyesLevi-vel (5–3-as vereség). 70 gólnál jár, „természetesen” ez most a top a kiírásban.

Ezzel Bertink bombabiztosan a tabella első helyét foglalja el 25 ponttal és a rájátszás felső-alsó ágas rendszerében a felsőági elődöntőben várja ellenfelét. A playoff április 2-án kezdődik.

Eközben Rainbow 6: Siege csapatunk a héten ismét pályára lépett és a múlt heti kupagyőzelem után sem lassítottak a srácok, hiszen a soron következő Talent League meccset is megnyerték 7–3-ra egy jókedélyű küzdelemben. Leginkább azonban a hétvégi nagy utazásra készülnek a fiaink, hiszen nemsokára utaznak Belgiumba, a Louvard Lan offline versenyére, ahol több nemzet előtt kell bizonyítaniuk rátermettségüket. Előtte még gyorsan pályára lépnek ismét a heti fordulóban a Talent League-ben és utána útra is kelnek a vallóniai Charleroiba.

Az útról készülnek képek és videók is természetesen, melyet a szokásos social media platformjainkon megtekinthetnek majd!

Hajrá, #IAS!