Bátor és kezdeményező futball

Bátor és kezdeményező futball

Az Illés Akadémiára jellemző stílust végig képviselte az U9.

Újabb kiemelt Bozsik-torna várt az Illés Akadémia U9-eseire: a mieink Székesfehérvárra utaztak. Ellenfeleink a rendező Fehérvár FC, valamint a Ferencváros és az Újpest csapatai voltak. Egy-egy találkozó 2X15 percig tartott. A gyerekeknek ez volt utolsó 4+1-es Bozsik tornája.

Pados József keretében Fazekas Benedict, Francsics Máté, Gyöngyösi Ruben, Kontics Vencel, Könye Gergő, Nagy-Szabó Benett Péter, Sákovics Milán, Szaniszló Martin, Renczes Hunor, Havasi Ábel és Czeglédi Dávid kaptak helyet.

Hajtós, küzdelmes, szemre is tetszetős mérkőzéseket játszottunk, kiváló ellenfelek ellen. Nagyon jó felfogásban játszottak a gyerekek egész nap. Tették mindezt hatalmas önbizalommal és nagy motivációval. Bátran, kezdeményezően fociztunk. Az Illés Akadémiára jellemző stílust végig képviseltük. Hátulról, a kapusunktól építettük a játékot. A labdaszerzést pedig már az ellenfél büntetőterületén indítottuk. Védekezésben agresszívak voltunk, rengeteg párharcot megnyertünk, nem ismertünk elveszett labdát! Mindenki előtt le a kalappal, örömfocit mutattak be a srácok

– értékelte a napot Pados József.