Az U14-eseink a meccs hajrájában egyenlítettek

Az U14-eseink a meccs hajrájában egyenlítettek

Diósgyőrben játszotta utolsó idei bajnokiját Körhöcz György együttese.

Diósgyőri VTK U14 – Illés Akadémia U14 1–1 (1–0)
Illés Aka. U14:
Hajba – Bock, Fonnyadt, Takács Á., Szalma (Németh B., 70.) – Magadics (Székely, 55.), Molnár B., Módly – Mihók (Lakatos, 41.), Szabó B. (Szakács, 65.), Angler B. (Ládonyi, 41.) Vezetőedző: Körhöcz György.
Gólszerzők: Szemes (79., öngól, 1–1)

Azonos mutatókkal rendelkező csapatok találkoztak Miskolcon. 13 forduló után ugyanis a DVTK és az Illés Akadémia is 6-6 győzelemmel, 2-2 döntetlennel és 5 vereséggel állt: a jobb gólkülönbségüknek köszönhetően voltak a borsodiak az ötödik, mi pedig a hatodik helyen.

Rosszul indult számunkra a találkozó, hiszen már az ötödik percben betaláltak a piros-fehérek. Egy szöglet utáni fejesből szerezték meg a vezetést – nagyobb fegyelmezettséggel ez abszolút elkerülhető lett volna. Nem találtuk egy ideig a ritmust, de aztán negyedóra elteltével már mi tudtuk birtokolni a labdát. Elöl azonban súlytalanok voltunk, hiányzott a váratlan megoldás, ha át is törtünk a széleken, nem volt érkező középen. Erőfeszítéseink azonban nem voltak hiábavalóak! A 79. percben a cseréink összejátékának köszönhetően egyenlítettünk! A jobb szélre kikerült labdát Szakács Benedek simította le, majd beadását a Németh Barnabás elé belépő védő lőtte a saját kapujába, így 1–1-gyel zárult a mérkőzés.

Kifejezetten nehéz mérkőzés volt a mai. Olyan inger ért bennünket, amivel eddig csak ritkán találkoztunk. Minden dicséret megilleti a srácokat, jól alkalmazkodtak, és bár nem sikerült győztesen távoznunk, a lelkiismertünk tiszta, hiszen mindent megtettünk annak érdekében

– nyilatkozta Körhöcz György.