Az U12 három ponttal gazdagodott

Az U12 három ponttal gazdagodott

Sok helyzetet kihagytak ma a gyerekek, Nyári Olivér duplázott.

Gyirmót SE Győr – Illés Akadémia U12 0–2 (0–0)
Illés Aka. U12:
Szalai-Horváth – Horváth V., Mórocz, Szántó – Vert, Hideg – Nyári, Grádvohl, Papp M. Cserék: Módly, Molnár B., Dobovánszky. Vezetőedző: Takács Csaba.
Gólszerző: Nyári (42., 0–1; 52., 0–2)

Ősszel 4–0-ra sikerült nyerni a Gyirmót ellen, és az első percekben úgy tűnt, hogy most is meglehet ez a különbség, ugyanis sorra vezettük a ziccereket, ám ezek ki is maradtak. Gólt csak a fordulást után sikerült szerezni, ekkor egy bal oldali támadás végén a Papp Máté passzából Nyári Olivér belsőzött a hálóba. Vezetésünk után sem változott a játék képe, ám egy átlövés után sikerült kettőre növelni a különbséget.

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl: a hazaiak szervezetten védekeztek, és az előrevágott labdákból próbáltak a kapunk elé kerülni. Egy-egy kavarodás kialakult a büntetőterületünk környékén, de gólhelyzetet nem tudtak kialakítani. Mi próbáltunk kombinatív focit játszani, ezzel pedig megbontani őket. Nagyon sok ziccerünk volt, több alkalommal a kapussal álltunk szemben, de ma be voltunk oltva gól ellen, a gyirmótiak kapusa pedig parádésan védett. A támadásainkban volt veszély, de nem volt meg az igazi átütő erő bennünk, és a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk. Készülünk a jövő hétre, hiszen a Győr-Moson-Sopron megyei napok folytatódnak: megyünk Győrbe, aztán érkezik hozzánk az SC Sopron

– foglalta össze a látottakat Takács Csaba.