Az U12 három negyeden keresztül tartotta magát

Az U12 három negyeden keresztül tartotta magát

A végén azonban a sokkal hosszabb kispad döntőnek bizonyult.

ETO FC Győr U12 – Illés Akadémia U12 5–0 (0–0, 1–0, 0–0, 4–0)
Illés Aka. U12:
Sóvári – Giliczó, Németh K., Szukics, Bajzek – Török, Babos, Német – Kalmár. Cserék: Pálla – Fazekas, Őri. Vezetőedző: Tóth Zsolt.

Az első fordulóban úgy tűnt, hosszútávon bő kerettel dolgozhat Tóth Zsolt ám sérülések és betegségek miatt a győriek elleni rangadóra mindössze 10 mezőnyjátékossal tudtak elutazni a szombathelyiek. A bajnokság az ETO, az Illés Akadémia és a ZTE küzdelméről szól. A győriek 6 győzelem mellett a zalaiaktól kikaptak, mi 6 siker mellett ikszeltünk a kékekkel.

Az ETO próbált dominálni a találkozón, az első „félidőben” a fölényük meddőnek bizonyult, mert egyéni és csapatszinten is jól dolgoztunk. Egy eladott labda után betaláltak, így a hosszabb szünetre ők mehettek előnnyel.

A harmadik etapban több komoly ziccere is volt a Rába-partiaknak, ám gól nem született. Szukics Alex sérülése miatt újabb kényszerű cserét kellett Tóth Zsolt vezetőedzőnek végrehajtania. Így aztán elfogytunk az utolsó felvonásra, ami korábban pedig kimaradt, azt ezúttal bepótolták a hazaiak, így ők nyerték meg a rangadót.

Előzetesen azt gondoltam, hogy Rocky Balboa és Apollo Creed összecsapása lesz a mai nap: szerettünk volna az olasz csődör szerepében tetszelegni, de az újabb sérülések és a betegségek miatt megint a Grace Klinikáról érkeztünk, így könnyű falatnak bizonyultunk. Ilyen van a fociban, mint amilyen ma történt, de biztos vagyok benne, hogy kiegészülve sokkal jobbak leszünk

– mondta Tóth Zsolt vezetőedző.