Az Illés Akadémia U12 is részt vesz a jótékonysági dobóversenyen

Az Illés Akadémia U12 is részt vesz a jótékonysági dobóversenyen

Együtt próbálunk meg segíteni!

Szombaton a kosárlabdázóké lesz a főszerep a szombathelyi Fő téren. A streetballversenyen az U12-es korosztálytól kezdve a +35-ös korosztályig bezárólag sokan megmutathatják kosárlabda-tudásukat.

A Tóth Zsolt vezette U12-es Illés Akadémia-korosztály ezen a szombaton 14 órától a Zalaegerszegi TE FC otthonában játszik presztízsmérkőzést. Azonban a gyerekek segíteni szeretnénk, így a délelőtt folyamán ők is ott lesznek városunk találkozási pontján.

Horváth Ármin még csak 5 éves, ám nagy harcot vív most a daganatos betegséggel. Neki szeretnének segíteni az esemény szervezői.

A streetball mérkőzések mellett kosárra dobó verseny is lesz a Fő téren: erre neveztek be az Illés Akadémia U12-esei. Ez büntetődobást, 2ball game-et és hárompontos dobóversenyt jelent. Egy-egy próbálkozás 200 Ft-os nevezési díjba kerül, és ezt bármennyiszer meg lehet ismételni. A cél nemes: a nevezési díjból befolyó összeget Ármin gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők. Mi is bíztatunk mindenkit: segítsenek, amennyiben van rá lehetőségük! Az Illés Akadémia játékosai a 10:30 órakor induló dobóversenyen mutatják majd meg kosártudásukat.