Az Illés Akadémia U11 nyerte a Barca Academy Hungary Cup tornáját

Az Illés Akadémia U11 nyerte a Barca Academy Hungary Cup tornáját

A torna legjobb kapusának Sóvári Dávidot választották.

A kiválóan sikerült első nap után azonnal az elődöntőben találta magát az Illés Akadémia U11-es csapata. A döntőbe jutásért a vigaszág győztesével, az Újpesttel kellett megküzdeni. Ellenük a csoportban megszenvedtünk, ám ma nem volt kérdés: 4–0-ra vertük meg a lilákat. Ahogy azt már szombaton előrevetítettük: a mi csoportunk volt az erősebb, hiszen a döntőbe a Vasas Kubala Akadémia került. A finálé játékidejét 2X12 percben határozták meg a szervezők, gól azonban a rendes játékidőben nem született. Jöhettek a büntetők, ahol mi hibátlannak bizonyultunk, míg egy alkalommal Sóvári Dávid hárított, azaz 3–2-vel a zöld-fehérek győztek! A díszes serleg mellé egy különdíjat is begyűjtöttünk, hiszen a tizenegyes-ölő Sóvári Dávid lett a II. Barca Academy Cup legjobb kapusa!

A Biegner Dániel vezette U11-es tornagyőztes csapatunk: Sóvári Dávid – Babos Kolos, Jáger Noel, Károlyi Levente, Németh Levente, Novák Bence, Pető-Takács Botond, Rajtosics Marcell, Szukics Alex, Török Balázs, Varga Vince Lőrinc, Wilcsek Roland.

Szeretnék gratulálni a srácoknak a tornagyőzelemhez! Megérdemelték! Ezen a tornán tavaly is Vasas Kubala Akadémia–Illés Akadémia-döntőt rendeztek, akkor mi érdemeltünk volna győzelmet, ám nem úgy alakult… A sors mindig visszaad valamit, ez így volt ma is! A döntőben mutatott játékunk felemásnak bizonyult: domináltunk, kézben tartottuk a mérkőzést, de nem sikerült betalálnunk. A játékosok nem vállalták be azt a pluszt, amire ilyenkor szükség lett volna. Inkább letutiztuk a megoldásokat. A büntetőrúgásoknál azonban mi magabiztosak voltunk, míg Sóvári Dávid egyet megfogott, és ez kupagyőzelmet ért. A játékosoknak minden nap, minden egyes edzésen és minden egyes tornán tenni kel azért, hogy egyre jobbak és jobbak legyen. Erre ráérezték ma, és így kell folytatnunk tovább hétről-hétre

– mondta Biegner Dániel a tornagyőzelem után.