Az Első gól döntött

Az Első gól döntött

Első Hanna bombagóljával Sopronból hozta haza a három pontot U14-es csapatunk.

SC Sopron U14 – Illés Akadémia-Viktória U14 0–1 (0–0, 0–1, 0–0)
Illés Aka.-Viktória U14:
Bihari Cs. – Imre A., Első H., Giczi L., Imre B., Szélessy H., Bihari P., Gerencsér L., Harmath R. Csere: Kovács L. Vezetőedző: Luki András.
Gólszerző: Első H. (42., 0–1)

A bajnokság eddig lejátszott mérkőzésein hasonlóan teljesítő két csapat csapott össze Sopronban, a regionális U14-es bajnokság 5. fordulójában. A találkozó első harmadában többet birtokolta a labdát, fölényben játszott csapatunk, de gólt ekkor még nem sikerült szerezni. A második harmadban viszont Első Hanna „kárpótolt” mindenkit, látványos bombagóllal vette be az egyébként kiválóan teljesítő Busi Beatrix kapuját. A harmadik harmadban csapatunk növelhette volna előnyét, de az utolsó passzokba, döntésekbe hiba csúszott, ekkor már sok volt a pontatlanság. Győzelmünk azonban nem forgott veszélyben, pre-akadémiai csapatunk folytatta jó szereplését.

Azt gondolom, hogy egy kellemes ellenféllel szemben helyenként kifejezetten jól játszottunk, sőt több remek teljesítmény akadt a mi oldalunkon. Az tény, hogy a jövőben a befejezésekre jobban oda kell figyelnünk, jobban koncentrálni, pontosabban futballozni ahhoz, hogy több gólt lőhessünk. Szeretném kiemelni Első Hanna nagyszerű bombagólját és meg kell dicsérnem Busi Beatrixot, ellenfelünk kapusát is, aki remekelt

– értékelt Luki András.