Az első félidőben jól nézett ki az U15-ös csapatunk

Az első félidőben jól nézett ki az U15-ös csapatunk

A szünetben még 1–1-es döntetlenre álltak a Honvéd otthonában Sátori Barnabás és Varga Roland tanítványai, ám a második félidő elején nagyon gyorsan döntésre vitték a dolgot a remek erőkből álló fővárosiak.

Budapest Honvéd-MFA U15 – Illés Akadémia U15 6–2 (1–1)
Illés Aka. U15.:
Farkas – Abért B., Bécsy, Blum, Gueth – Nagy K., Németh R., Meskó – Zsiga, Palkó, Pécskai. Cserék: Vér, Abért O., Bolla Á., Szabó B. Vezetőedző: Sátori Barnabás.
Gólszerzők:
Palkó (20., 0–1), Abért O. (65., 4–2)

Az U15-ös korosztály országos Kiemelt-csoportjában bajnoki címre hajtó Budapest Honvéd otthonában lépett pályára az Alap-csoportban listavezető együttesünk. A mérkőzést határozottan jól kezdték akadémistáink, akik a 20. percben egy labdaszerzést követően Palkó Áron révén a vezetést is megszerezték. A folytatásban nagyon jól zárt a védelmünk, így a fővárosiak még helyzetet sem igen tudtak kialakítani. Sajnos egy pontrúgást követően azonban összejött nekik az egyenlítés, így a szünetben 1–1-re álltak a küzdő felek.

A második félidő azonban rémálomszerűen indult: öt perc leforgása alatt három védekezési hibát is kihasznált a Honvéd, ennek köszönhetően pedig el is lépett 4–1-re. A 65. percben ugyan Abért Olivér révén szépítettünk, ám a vége így is 6–2-es hazai győzelem lett.

Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel elégedett vagyok, bár a bekapott gólt sajnálom. Főként védekezésben nézett ki jól a csapatunk, de a labdaszerzések utáni átmenetek is kifejezetten jók voltak. Sajnos szünet után kijött, hogy az utóbbi időben betegségek és karantén miatt nagyon keveset tudtunk edzeni. Volt olyan gyakorlásunk, melyen csak 7-8 játékosunk vehetett részt. Nem csoda, hogy a második félidőben már nem volt meg a megfelelő összhang a védekezésben sem. Azonban úgy gondolom, hogy az első félidőben látottakra lehet építkezni. Pozitívumként értékelhető, hogy egy újabb 2008-as születésű fiatal, Bolla Áron is bemutatkozhatott az U15-ös csapatunkban

fogalmazott a mérkőzést követően Sátori Barnabás vezetőedző.