Az első félidőben gálaelőadást tartott U16-os csapatunk

Az első félidőben gálaelőadást tartott U16-os csapatunk

A szünetben már 6–1-re vezetettek akadémistáink a kissé félszegen kezdő fővárosiak ellen. A vendégek ugyan a második félidőre rendezték a soraikat, ám így sem tudták elkerülni a súlyos vereséget.

Illés Akadémia U16 – UTE U16 8–2 (6–1)
Illés Aka. U16.: Molnár-Végh – Bonchis (Balikó, 61.), Bodrogi, Stefanich (Koósz, 46.), Deme – Csörnyei, Smeringa (Horváth B., 61.), Kopácsi Á. – Wolf G. (Baján, 46.), Katona, Horváth A. (Lehel, 75.) Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Horváth A. (3., 1–0), Katona (4., 2–0; 38., 6–0; 77., 7–2) Bertók (öngól, 21., 3–0), Bonchis (27., 4–0), Kopácsi Á. (33., 5–0), Lehel (88., 8–2)

Enyhe túlzással élve álomszerűen kezdtek Németh Richárd és Körhöcz György tanítványai, akik a 4. percben már 2–0-ra vezettek: előbb Horváth Arnold, majd Katona István vette be a vendégek kapuját. Némi gólcsend után a 21. minutumban Bertók Andrásról pattant saját hálójukba a labda, így már 3–0 volt ide. A 27. percben Bonchis Olivér Luka szerzett labdát, majd a kapust is kicselezve alakította 4–0-ra az eredményt. Ezzel azonban még nem volt vége az Illés-gálának: a 33. percben Kopácsi Áron, míg a 38. minutumban Katona István volt ismét eredményes, így pedig már féltucatnál jártak akadémistáink. A félidő utolsó pillanataiban azonban némi meglepetésre szépítettek az újpestiek.

A 6–1-es állásról kezdődő második játékrész már sokkal kevesebb történést tartogatott. A mieink részéről Katona István és Lehel Roland zörgette meg a hálót, míg az újpestiektől Baráth Botond szerzett gólt. Így pedig a végeredmény 8–2 lett az Illés U16-nak.

Úgy kezdtünk, ahogyan azt elterveztük. Megpróbáltunk minél előbb előnyt szerezni, és ez sikerült is. A gyerekek nagyon jól álltak bele a meccsbe. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, és már a félidőben is hat találatnál jártunk. Talán érthető, hogy a második játékrészben így már nem tudtunk olyan élesek maradni. Összességében teljesen elégedettek vagyunk az eredménnyel és a mutatott játékkal is, bár a védekezésben azért néha voltak hibák. Dicséret a srácoknak, folytatás a jövő héten Debrecenben

– tekintett már picit előre Németh Richárd vezetőedző.