Az első félidőben eldőlt

Az első félidőben eldőlt

Szép győzelmet aratott Németh Richárd együttese.

Illés Akadémia U15 – Nyíregyháza Spartacus FC U15 4–0 (3–0)
Illés Aka U15.: Molnár-Végh – Kopácsi B. (Bonchis, 48.), Stefanich, Bodrogi (Karvalics, 60.), Koósz – Balikó (Csörnyei, 41.), Bolla B., Kopácsi Á. – Horváth B. (Sabia, 41.), Katona, Horváth A. (Baranyai, 48.). Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Katona (5., 1–0; 18., 2–0), Horváth A. (36., 3–0), Baranyai (57., 4–0)

Remekül kezdett U15-ös együttesünk, ugyanis Katona István már az 5. percben megszerezte a vezetést: a 16-oson belül két príma cselt is megcsinált, majd úgy lőtt a kapuba, hogy a nyíregyházi cerberus csak beleütni tudott a labdába. A 18. minutumban pedig duplázott akadémiánk támadója, aki egy balról beívelt szögletet bólintott a hálóba. A félidő végjátékában egy jobboldali sarokrúgás után is gólt szerzett Németh Richárd legénysége: Horváth Arnold lőtt szép mozdulattal a vendégek kapujába.

A 3–0-ás állásról induló második játékrész eleje kiegyenlített játékot hozott, ám az 57. percben villantak a mieink: egy tanítani való támadás végén Baranyai Noel lőtt kapásból, mintegy 14 méterről a hálóba. A folytatásban aztán szinte futószalagon alakították ki a helyzeteket fiataljaink, de sajnos valamennyi ki is maradt, így a vége „csak” 4–0-ás győzelem lett.

Úgy gondolom, hogy a hét közben gyakoroltakat maximálisan visszaadták a gyerekek. Szerintem szép támadásokat vezettünk. Ha kellett, türelmesek is voltunk. És szerencsére eredményesek is, jó pillanatokban rúgtuk a gólokat. Úgy érzem, hogy maradt még bennünk jó pár, ami remélhetőleg a következő mérkőzésen jön majd ki

– tekintett már egy picit előre is Németh Richárd vezetőedző.