Az első félidőben alapoztuk meg a sikerünket

Az első félidőben alapoztuk meg a sikerünket

A szünetben már 3–1-re vezető U15-ös csapatunk kétgólos előnyét megtartva 4–2-re nyert a Pécsi MFC otthonában.

Pécsi MFC U15 – Illés Akadémia U15 2–4 (1–3)
Illés Aka. U15:
Németh B. – Szilvási (Hende, 41.), Bolla Á., Kelemen M. (Markó, 71.), Molnár L. – Szücs, Söptei (Tóth E., 61.), Meskó – Sági, Krone (Klement, 41.), Szele. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők:
Krone (2., 0–1), Meskó (17., 0–2; 19., 0–3), Klement (77., 2–4)

A lehető legjobban indította pécsi vendégszereplését akadémiánk U15-ös csapata, ugyanis Krone Niklas találatával már a 2. percben előnybe kerültünk. Ezt követően is Németh Richárd és Varga Roland együttese maradt támadásban és egy szépen kidolgozott akció végén a 17. minutumban Meskó Márk alakította 2–0-ra az állást. Nem sokkal később Mesi duplázott, ennek hála pedig már 3–0 volt ide. A 21. percben egy védelmi megingást kihasználva szépítettek a hazaiak, de ettől függetlenül is a mieink domináltak, akik akár a meccset is eldönthették volna a szünetig. Ám mivel több gól már nem született a pihenői, maradt a kétgólos előnyünk.

A második félidőt viszont a vendéglátók kezdték jobban: egy öngólunknak köszönhetően feljöttek 3–2-re. Egyenlíteniük azonban nem sikerült, a 77. percben pedig Klement Dávid minden lényegi kérdést lezárt: beállította a számunkra kedves 4–2-es végeredményt.

Az eredménnyel természetesen elégedett vagyok, mivel már tényleg ránk fért egy győzelem. Amúgy az első félidőben jóval több pozitívumot láttam a srácoktól, mint a másodikban. De ezen a csúszós pályán eléggé nehéz volt futballozni. A hibáinkkal is tisztában vagyunk, azon dolgozunk majd, hogy azokat kijavítsuk

– nyilatkozta a lefújást követően Németh Richárd vezetőedző.