Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: március hónap legjobbjai

Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: március hónap legjobbjai

Immáron harmadik alkalommal osztottuk ki az 11teamsports és a Bestrong támogatásával az Illés Akadémia hónap legjobb játékosai címeket.

Az Illés Akadémia konferenciaterme adott otthont a díjátadónak: a fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es, míg a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es csapatok játékosai közül kerülhetett ki március hónap legjobbjai.

Akadémiánk alapító-igazgatója, Illés Béla mellett szakmai igazgatónk, Bakos Roland számolt be a döntésről. Elmondta: az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia közösen hozott határozatot arról, hogy ebben az évben kiosztjuk a hónap legjobb játékosa címeket.

A március teljesítményeket tekintve gondban volt a döntést meghozó grémium, hiszen többen is olyan teljesítményt nyújtottak, ami alapján jó eséllyel pályáztak az Illés Akadémia legjobb fiú játékosa címre. A választás Kopácsi Áronra esett, aki az U19-es korosztály mérkőzésein rendre átlag feletti produkcióval rukkolt ki: a teljesítménye alapján pedig a Szombathelyi Haladás edzéseit is látogathatta.

A női szakág részéről Csertői-Juhász Anita akadémiaigazgató és Rugovics Vendel, szakmai igazgató videót indítottak el. A felvételből aztán kiderült, hogy a lányoknál a hónap játékosa rendkívüli mentalitással bír, olyan, akit bármikor be lehet dobni a mély vízbe, aki teher alatt is felszabadultan, bátran futballozik. Edzésmunkája kiemelkedő, aminek köszönhetően ebben az évben már az NB I-ben is debütálhatott, korosztályának pedig egyértelműen erőssége. 2023 márciusának játékosa az Illés Akadémián: Pintér Tekla! Csertői-Juhász Anita hozzátette: amennyiben továbbra is így dolgozik Tekla, és ilyen ütemben fejlődik, akkor nagyon szép karriert futhat be.

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközre-sportfelszerelésre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” táblájára, ami hirdeti a 2023-as esztendő legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Facebook– és Instagram-oldalunkon megtekinthetőek a videók a díjazottak nyilatkozataival.