Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: május hónap legjobbjai

Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: május hónap legjobbjai

Ismét kiosztásra kerültek az 11teamsports és a Bestrong támogatásával az Illés Akadémia „A hónap legjobb játékosa” megtisztelő címei.

Kétszer is megtelt az Illés Akadémia konferenciaterme: előbb a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es, majd a fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es korosztályok jelentek meg, hogy megtudják, kik lettek a legjobbak a magunk mögött hagyott hónapban.

2024 májusában leány U17-es csapatunk hálóőre, Francsics Virág lett a kiválasztott! Az egyik legtöbbet fejlődő játékos, ami az elmúlt időszakot illeti. Ez remek hozzáállásának, alázatosságának köszönhető, és annak, hogy napról napra jobb akar lenni. Mindezek mellett ki kell emelni, hogy mentálisan nagyon erős játékosról beszélünk, aki már az U19-esek között is bizonyíthatott!

A fiúknál az U15-ös korosztályú, ám az U16-osok között szereplő válogatott kiválóságunk, Nyári Olivér lett a díjazott. Több fronton is helytállt, hiszen a bajnokság mellett az U15-ös nemzeti csapatban is rendre kiemelkedő teljesítménnyel rukkolt ki.

Női szakágunk akadémiaigazgatója, Csertői-Juhász Anita; illetve Illés Béla, valamint a férfi szakág szakmai igazgatója, Bakos Roland adták át az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia közös döntése alapján a legjobbnak választottak serlegeit.

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközre-sportfelszerelésre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” táblájára, ami hirdeti a 2023/2024-es szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

A szezon végén a szakvezetés megnevezte a tavasz csapatait is. A leányoknál az U17-eseké lett ez a megtisztelő cím, míg a fiúknál – megosztva – kapta a Vas vármegyei I. osztályban (is) szereplő Illés Akadémia U19, valamint az Országos Alap-bajnokságot megnyerő Illés Akadémia U17. A fiúcsapatok tagjai ezen alkalomból átvehették aranyérmeiket, illetve a bajnokság megnyeréséért járó díszes trófeákat is.

Az Illés Akadémia Facebook- és Instagram-oldalán elérhetőek a díjazottakkal készült videóinterjúk!