Ausztriában aratott szép győzelmet a leány U17

Ausztriában aratott szép győzelmet a leány U17

Csapatunk Licskai Léna és Bukor Zoé góljaival 2–1-re nyert az SK Sturm Graz U16 vendégeként.

SK Sturm Graz U16 – Illés Akadémia-Viktória U17 1–2 (0–2)
Illés Aka.-Viktória U17: 
Bényei B. – Doncsecz A., Takács M., Csarnai Z. (Kutasy L., 70.), Giczi K. (Nagy Cs., 70.) – Sági F., Bukor Z., Csombor L. – Licskai L., Tóth L.B. (Karancsi E., 70.), Polovics D. Vezetőedző: Faggyas Milán.
Gólszerzők:
Licskai L. (8., 0–1), Bukor Z. (28., 0–2)

U17-es korosztályunk is a „sógorokhoz” utazott edzőmérkőzésre. Faggyas Milán és Kiss Zsófia irányította csapatunk az SK Sturm Graz U16-os együttesével csapott össze. Jól indult a találkozó a mieink számára, Licskai Léna révén már a 8. percben megszereztük a vezetést, majd a 28. minutumban Bukor Zoé duplázta meg a különbséget. Ahogy arra számítani lehetett, harcos, küzdelmes és rendkívül fizikális mérkőzést játszottak a lányok, de remekül állták a sarat és nagy munkát végeztek. A hazaiak ugyan egy rögzített játékhelyzet után szépíteni tudtak, de így is 2–1-es győzelemmel utazhattunk haza a stájerországi túráról.

Kemény összecsapás van mögöttünk. Gyors, agresszív, masszív csapattal játszottunk. Örülök, hogy a lányok felvették a kesztyűt, bátran belementünk a párharcokba. A külső körülmények sem könnyítették meg a dolgunkat, a játékosok viszont ezt is félre tudták tenni, jó felfogásban futballoztak, és szerencsére sérülés nélkül megúszta mindenki a találkozót. Annak is nagyon örülök, hogy az U15-ös csapatból feljátszó lányok: Doncsecz Anna, Karancsi Emma, Nagy Csenge megmutatták, hogy ilyen szituációkban is bátran lehet rájuk számítani, mindannyian kiváló teljesítményt nyújtottak. Ez az erőfelmérő remekül illeszkedett a heti edzésmunkánkhoz, gratulálok a lányoknak, nagyon jó mérkőzést hoztak le

– értékelte a látottakat Faggyas Milán vezetőedző.