Hasznos edzőmérkőzést játszottak az U19-es lányok Grácban

Hasznos edzőmérkőzést játszottak az U19-es lányok Grácban

Tebeli György és Csikortás Dávid tanítványai 1–1-re végeztek az SK Sturm Graz U21-es korosztálya ellen.

SK Sturm Graz U21 – Illés Akadémia-Viktória U19 1–1 (1–1)
Illés Aka.-Viktória U19:
Kocsi P. – Németh Z., Kováts A., Szabó L. – Gravencz G.,  Szilvási N., Müller Zs. (Kaszap K., 68.), Szabó F. – Mesterházy I. (Gyócs-Németh C., 68.), Gyócs-Németh C. (Stadler K., 46.) – Kaszap K. (Kleinert P., 46.) Vezetőedző: Tebeli György.
Gólszerzők: Kaszap K. (38., 1–1)

Két csapatunk is nemzetközi edzőmérkőzésre utazott Ausztriába, hogy megmérkőzzön a Sturm Graz korosztályos együtteseivel. U19-es lányaink az stájerek U21-es gárdája ellen léptek pályára. A találkozó eleje a hazaiaké volt, jobban játszottak, valamint a vezetést is megszerezték, mi pedig a félidő vége felé kezdtünk kiegyenesedni. Kaszap Kamilla révén az egyenlítés is összejött, így aztán 1–1 volt az állás a szünetben. A fordulás után aztán már a mi akaratunk érvényesült, több ízben is eldönthettük volna a mérkőzést. Újabb gólt sajnos nem sikerült rúgnunk, így aztán a találkozó összképét tekintve igazságos döntetlen született.

Egy kifejezetten jó iramú mérkőzésen vagyunk túl a Sturm U21 ellen, melynek első játékrésze a hazaiaké, a második viszont már a miénk volt. Rendkívül kemény, csúszós műfüvön játszottunk, így aztán az is nagy pozitívum, hogy sérülés nélkül le tudtuk hozni ezt a találkozót. Összességében elégedett vagyok ezzel az eredménnyel és gratulálok a lányoknak

– összegezte az ausztriai kilencven percet Tebeli György.