Akár az etalon is lehetne ez a játék

Akár az etalon is lehetne ez a játék

Végig dominálni tudott a „Vidi” otthonában Szűcs János U13-as csapata és teljesen megérdemelten nyert 4–0-ra.

MOL Fehérvár FC U13 – Illés Akadémia U13 0–4 (0–2, 0–0, 0–1, 0–1)
Illés Aka. U13:
Hajba – Molnár B., Orbán, Németh B., Szalma – Lakatos, Magadics, Módly – Szabó B. Cserék: Schepanski – Reiber, Székely, Angler B., Bock. Vezetőedző: Szűcs János.
Gólszerzők:
Szabó B. (4., 0–1; 65., 0–4), Molnár B. (18., 0–2), Lakatos (46., 0–3)

A mérkőzés alaphangját Szabó Botond találata adta meg: támadónk a 4. percben egy labdaszerzést követően vette be a hazaiak kapuját. A folytatásban is a mieink játszottak fölényben és a 18. minutumban Lakatos Krisztián szöglete után Molnár Barnabás bólintotta a hálóba, így 2–0-ra mentünk az etap végén.

A második felvonás elején a vendéglátók próbáltak meg szépíteni, ám komolyabb ziccerig nem jutottak. Viszont akadémistáink igen: Módly Samu a keresztlécet találta telibe. Az eredmény azonban nem változott ebben a periódusban, azaz maradt a 2–0-s Illés-előny.

Nem sokkal a térfélcsere után Lakatos Krisztián alakította 3–0-ra az állást. Ezen kívül is volt helyzetünk bőven, ám az eredmény nem változott már a harmadik negyedben.

Az utolsó etap viszont tartogatott egy gólt: Szabó Botond a 65. percben egy szépen felépített támadás lezárásaként állította be a 4–0-s végeredményt.

Dicséret illeti a két csapatott, mert nagyon jó meccset produkáltak. Az én együttesem ma kiemelkedően futballozott: végig mi domináltunk, pedig a Fehérvár ellen nehéz derbiket szoktunk játszani. Most viszont mi birtokoltuk többet a labdát, jók voltak a labdaszerzés utáni átmeneteink, sok helyzetet dolgoztunk ki és szereztünk négy találatot is. Kifejezetten tetszett, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, azaz jó volt a védekezésünk is. Jó egyéni teljesítmények voltak. Tényleg egy olyan szenvedélyes játék volt ez, mint amilyet mindig is várok a srácoktól. Most egyértelműen dicsérnem kell a csapatot

értékelt Szűcs János vezetőedző.