Ahogy a múlt héten, most is balszerencsésen alakult az U14-esek mérkőzése

Ahogy a múlt héten, most is balszerencsésen alakult az U14-esek mérkőzése

Nem a jobb csapat nyert ezen a meccsen.

Puskás Akadémia FC U14 – Illés Akadémia U14 1–0 (0–0)
Illés Aka. U14:
Varga N. – Angler (Bogdán), Hányi (Axnix), Szakály (Mihály), Nyári – Kiss-Szécsényi, Horváth Á., Bosnyák Botond (Bosnyák Bence) – Hideg (Mórocz), Börczi (Sánta), Papp. Vezetőedző: Nagy László.

A bajnoki címre hajtó Puskás Akadémia FC vendégeként lépett pályára Nagy László és Biegner Dániel együttese. A tabellát sutba dobhattuk, a mieink játszottak fölényben. A 21. percben be is találtunk, de sajnos lesen volt Nyári Olivér, így a levegőbe lendült az asszisztensi zászló. Átlövéssel is kísérleteztünk, bontásból a jobb szélen is volt akciónk, középen is vezettünk támadást, ám nem sikerült érvényes gólt szereznünk. A hazaiak kétszer értek fel a kapunkhoz, ugyanis mi már a középpályán megszereztük a labdákat és a hazai térfélen folyt a játék.

A II. félidő elején fordult a játék, ők került mezőnyfölénybe, és egy egyéni hiba után vezetéshez jutottak. Ám ezután Nagy László csapata követett el mindent a gólszerzését, a Puskás Akadémia húzta az időt. Ziccert is kialakítottunk, a széleken is támadtunk: ebből kifolyólag ki is nyíltunk, ám sem ők, sem mi nem tudtunk már betalálni, így a Puskás Akadémia 1–0-ra nyert. A helyzetek alapján a döntetlen vagy inkább a mi győzelmünk lett volna reális. Levonuláskor a mieinket vastapssal jutalmazták meg a kilátogató szülők.

A mérkőzés összképe alapján győzelmet szalasztottunk el. A helyzetek, a dominancia, az egyéni vállalkozókedv, a srácok hozzáállása alapján is elégedett lehettem. Amit látunk edzésen, azt itt is megmutatják a gyerekek most már meccsről-meccsre – sajnálom, hogy nem járt ezért ma pont. Az egyéni hiba benne van a fociban, ebből a játékosom – aki egyébként az egyik legjobb volt az egész találkozón – biztosan tanulni fog. Csak gratulálni tudok a mai produkcióhoz – ahogy a múlt héten is mondtam, ezt később vissza fogja adni a foci

– nyilatkozta Nagy László, U14-es korosztályunk vezetőedzője.