A visszavágót is U15-ös csapatunk nyerte

A visszavágót is U15-ös csapatunk nyerte

A fehérváriak elleni idegenbeli győzelem után hazai pályán is Németh Richárd legénysége diadalmaskodott.

Illés Akadémia U15 – MOL Fehérvár FC U15 4–1 (3–1)
Illés Aka. U15.: Németh B. – Tasnádi Á., Szilvási, Bolla Á., Molnár L. – Szücs, Markó, Sági – Mihály, Sipos-Kiss, Szele. Cserék: Őri K. – Kelemen, Hende, Meskó, Krone, Virág, Klement, Tóth E. Vezetőedző: Németh Richárd.
Gólszerzők: Bolla Á. (5., 1–0), Sági (8., 2–0), Szele (38., 3–1), Krone (68., 4–1)

Kifejezetten jól kezdte U15-ös csapatunk a fehérváriak elleni újabb edzőmérkőzését, ugyanis már az 5. percben vezetést szereztünk: Szele Máté lövésébe Bolla Áron piszkált bele és a laszti a jobb alsó sarokban kötött ki. Nem sokkal később pedig már 2–0 volt ide: Sági Marcell jó 30 méteres szabadrúgásból növelte az előnyünket. Ezt követően a vendégek is veszélyeztettek, de Németh Bence megakadályozta őket a szépítésben. A 35. percben viszont már ő is tehetetlennek bizonyult, ugyanis egy jobbról érkező szöglet utáni fejes kötött ki a kapujában. A félidő zárásaként Szele Máté sarokrúgása érintés nélkül landolt a hálóban, igaz kellett hozzá Molnár Levente zavarórepülése is. Így pedig a szünetben már 3–1-re mentek Németh Richárd és Varga Roland tanítványai.

A második játékrészt Virág Ádám kapufája vezette be. Sajna a labda kifelé pattant. A 48.percben a szintén csereként pályára lépő Klement Dávid járt közel a gólhoz, de fejese picivel elkerülte a kaput. A 64. minutumban Meskó Dávid és Tóth Erik kényszerítőzött parádésan. Kár, hogy Mesi nem tudta értékesíteni a ziccert. A 68. percben azonban Virág Ádám szép beadása után Krone Niklas bólintása már utat talált a kapuba, ezzel a találattal pedig ki is alakult a 4–1-es végeredmény.

Azt gondolom, hogy az elejétől fogva uraltuk a mérkőzést, domináltunk. Azt edzéseken gyakoroltakat viszontláttam a srácoktól. Végig rendben volt a játékunk. Fehérváron ugyan volt egy hullámvölgyünk, itt viszont nem. Sokat birtokoltuk a labdát és több lehetőséget is kidolgoztunk. Szerintem teljesen megérdemelten nyertük meg ezt a hasznos edzőmeccset. Dolgozunk tovább

– összegezte a látottakat Németh Richárd vezetőedző.