A Puskás Akadémia szerezte meg a három pontot

A Puskás Akadémia szerezte meg a három pontot

U15-ös leánycsapatunk hazai környezetben, 6–0-s vereséget szenvedett a felcsútiaktól.

Illés Akadémia-Viktória U15 – Puskás Akadémia FC U15 0–6 (0–4)
Illés Aka.-Viktória U15:
Németh F. – Ferenczi H., Takács M., Lukács K. (Bihari P., 41.), Licskai L. – Imre A., Sági F., Bihari Cs. – Polovics D., Alasz H., Csombor L. Edző: Nagypál Fatima.

Jó szériában, jó formában lévő U15-ös csapatunk fogadta szombat délután a Puskás Akadémiát az akadémiai bajnokság 5. fordulójában. A mieink legutóbbi három mérkőzésüket megnyerték, sorrendben a Diósgyőr, az ETO, valamint a St. Mihály együtteseit múlták felül. A csapattal nem lehetett ott a kispadon Ferencsik Evelin vezetőedző, távollétében Nagypál Fatima irányította a lányokat.

A találkozó nem igazán úgy indult, ahogy azt szerettük volna, az első szűk negyedórában kétszer is be tudtak találni a vendégek, akik így gyorsan kétgólos előnyre tettek szert. A játékrész vége aztán hasonló forgatókönyvet hozott, a 37., valamint a 39. percben újabb góloknak örülhetett ellenfelünk, amivel 4–0-ra vezetett a szünetben. A pihenő alatt aztán próbáltuk rendezni a sorokat, szerettük volna jól kezdeni a második felvonást, ám a 44. percben újabb Puskás Akadémia-gólt jegyezhettünk fel, ezzel pedig tovább nőtt a különbség. A végeredmény a 72. minutumban alakult ki, a vendégek 6–0-s győzelmet arattak, ezzel pedig jelenleg közvetlenül a mieink mögött, a 4. helyen helyezkednek el a tabellán.

Az első félidőben sajnos nem igazán találtuk a helyünket. Nulla-kettőnél volt egy nagy ziccerünk, ami sajnos kimaradt, ezt pedig meg is büntette ellenfelünk. Úgy érzem, ez eléggé megfogta a csapatot, ennek ellenére a szünetben megpróbáltuk átbeszélni az addig látottakat. A fordulás után már sokkal több helyzetet sikerült kialakítanunk, a koncentráció, illetve a befejezések azonban hiányoztak, elmaradtak a gólok, a Puskás Akadémia viszont az összes lehetőségét kihasználta

– értékelt Nagypál Fatima asszisztens edző.