A vereség ellenére bőven van mire építeni

A vereség ellenére bőven van mire építeni

A Viktória FC U14-es leányai kitettek magukért és motivált, lelkes játékkal rukkoltak elő a ZTE ellen.

Viktória FC – ZTE FC 3–4 (0–2, 0–1, 1–1, 2–0)
Viktória FC:
Iszak J. – Kovács L., Csejtey K., Komora H., Horváth L., Varga V., Végh L., Kulcsár N., Jánosi B., Németh M., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.
Gólszerzők: Németh M. (53., 1–4), Kulcsár N. (67., 2–4), Varga V. (73., 3–4)

U14-es pre-akadémiai csapatunk hazai környezetben folytatta bajnoki szereplését, a ZTE együttese érkezett Szombathelyre. A 4X20 perces találkozó ugyan a vendégek 4–3-as győzelmével zárult, leányaink azonban minden dicséretet megérdemelnek, hiszen ahogy az eredmény alakulása is mutatja, négygólos hátrányban sem adták fel, küzdöttek tovább, ami jó játékkal és gólokkal is párosult.

Először is gratulálok a lányoknak, egyre inkább beérni látszik az az edzésmunka, amit elvégeznek, valamint a sok gyakorlás. Úgy gondolom, remek hozzáállással fociztunk, és ami még külön öröm, hogy az edzéseken tanultakból nagyon sok mindent igyekeztünk megvalósítani a pályán. Folyamatosan fejlődünk, lépésről lépésre haladunk előre, ami egyre több tekintetben látható. Szeretném kiemelni Iszak Jankát, aki apróbb sérülése ellenére is nagyon ügyesen helytállt a kapuban. Még egyszer gratulálok mindenkinek ehhez a mérkőzéshez

– fogalmazott a mérkőzés után Simonné Tamássy Judit vezetőedző.