A tavasz eddigi legjobbjai: Zsédely Bence és Pljesovszki Gergő

A tavasz eddigi legjobbjai: Zsédely Bence és Pljesovszki Gergő

Az Illés Akadémia két világcég: az 11teamsports Magyarország és a Bestrong Magyarország támogatásával a 2023/2024-es szezonban is kiosztja a hónap legjobbja díjakat.

Ezúttal is a Nyugat-magyarországi Utánpótlás-nevelési Centrum konferenciatermében gyűltek össze fiú akadémiai korosztályaink.

Bakos Roland szakmai igazgató számolt be a férfi szakág döntésről. A két eddigi tavaszi hónap – március és április – már abszolút a bajnoki küzdelmekről szólt. A kitűntető címet pedig a több fronton is szereplő U19-es és U17-es korosztályainkból  Zsédely Bence, illetve Pljesovszki Gergő kapták! Bakos Roland mellett Illés Béla alapítóigazgató, Halmai Gábor kuratóriumi elnök és Tóth Miklós operatív vezető is köszöntötték játékosainkat!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközökre-sportfelszerelésekre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült az épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” tablójára, ami hirdeti a 2023/2024-es bajnoki szezon legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

A díjazottak nyilatkozatai megtekinthetőek a Facebook- és Instagram-oldalunkon.