A vereség ellenére emelt fővel térhettek haza Pápáról az U14-es lányok

A vereség ellenére emelt fővel térhettek haza Pápáról az U14-es lányok

Pre-akadémiai csapatunk igencsak megnehezítette a komoly játékerőt képviselő hazaiak dolgát.

Pápai ELC U14 – Viktória FC U14 2–1 (0–1, 0–0, 1–0, 1–0)
Viktória FC: Kiss N. – Kovács L., Csejtey K., Sinkó D., Jánosi B., Varga V., Renczes B., Végh L., Kulcsár N., Németh M., Vizaver D. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.
Gólszerző:
Sinkó D. (10., 0–1)

Rendhagyó időpontban, hétfőn délután játszotta soron következő bajnoki mérkőzését a Viktória FC U14-es együttese, amely a dobogóért küzdő Pápa otthonába látogatott. Simonné Tamássy Judit lányai roppant koncentráltan, motiváltan játszottak, ennek eredményeként pedig a 10. percben Sinkó Dóra révén meg is tudták szerezni a vezetést. A mieink remekül tartották magukat, egymást kisegítve védekeztek, így aztán meg is tudták őrizni előnyüket a nagyszünetig. A harmadik, illetve, a negyedik negyed aztán nem úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna: a házigazda mindkét játékrészben be tudta venni a kapunkat, így fordított és 2–1-re megnyerte az összecsapást.

Gratulálok a lányoknak. Bár az eredmény ezúttal sem úgy alakult, ahogyan azt szerettük volna, de most is hatalmasat küzdöttek a lányok egy jó Pápa ellen és benne volt a játékunkban és a lábunkban a három pont. Szép támadásokat vezettünk, oda tudtunk érni a kapu elé, csupán az utolsó mozzanatok hiányoztak ahhoz, hogy még több gólt szerezzünk. Fegyelmezettek voltunk, jól zárt a védelmünk, amit az is jól mutat, hogy egyik hazai gól sem kidolgozott akció után született. A győzelem még mindig várat magára, de ez a mérkőzés is megmutatta, hogy folyamatosan tudunk fejlődni és hiszünk abban, hogy ha így folytatjuk tovább, akkor a jó játékunk eredménnyel is fog párosulni

– értékelt a találkozó után Simonné Tamássy Judit.