A születésnapos Kovács Lászlót öt góllal köszöntötték

A születésnapos Kovács Lászlót öt góllal köszöntötték

U16-os csapatunk ötöt rúgott a Zetének, a legfiatalabbak viszont kikaptak a Slovantól.

 

Illés Akadémia U16 – ZTE U16 5–0 (2–0)

Illés Aka. U16.: Olasz – Mayer, Mozsár, Frák, Horváth B. – Szvoboda, Nagy B., Udvardi – Bolla, Nagy Zs., Papp. Cserék: Pataki – Szabó L., Nagy R. H., Kovács B., Szemes, Bonyhárd, Ligeti, Mohos, Takács Z., Varga D. Vezetőedző: Kovács László.

Gólszerzők: Nagy B., Nagy Zs., Takács Z., Szvoboda, Szabó L.

Öt alkalommal köszönthettek a társak a gólszerzőt az U16-osok meccsén

Az éjszakai esőzés miatt a műfüves játéktéren lejátszott mérkőzés első bő 20 percében egyenrangú ellenfélnek bizonyult a Zalaegerszeg, de ezt követően folyamatosan átvette a játék irányítását a szombathelyi csapat és szép gólokat elérve ilyen arányban is megérdemelten nyert – és így öt góllal köszöntötték vezetőedzőjüket, a születésnapját ma ünneplő Kovács Lászlót.

Illés Akadémia U13 – Slovan Bratislava U13 0–2 (0–1)

Illés Aka. U13.: Őri K. – Kálócz, Tasnádi, Kelemen, Molnár L. – Söptei, Meskó, Hende – Virágh, Klement, Németh B. Cserék: Bosits – Nyári, Kiss B., Szele, Horváth J. Vezetőedző: Szűcs János.

A küzdelemre nem lehetett panasz, de gólt sajnos nem tudtak szerezni a zöldmezesek

Első nagypályás mérkőzését játszotta a Szűcs János irányította csapat. A meccs elején és végén inkább a mieink domináltak, ám két hibát követően a pozsonyiak két gólt szereztek, és a mérkőzés további periódusában jól tartották az eredményt.

Igazából három részre tudom osztani a srácok első nagypályás mérkőzését: az első 20 perc a miénk volt, labdabirtoklásban ellenfelünk fölé nőttünk, nyomást gyakoroltunk rájuk, azonban gólt nem tudtunk szerezni. Egy egyéni hiba után vezetést szereztek a vendégek, és át is vették a játék irányítását, megfogott minket a gól. Szünet után egy rossz helyezkedés után kaptunk még egy gólt, 0–2, utána próbáltunk visszajönni a meccsbe, megint jobban néztünk ki, volt két ziccerünk is, de sajnos mindkettő kimaradt – így igazságos az eredmény. A letámadásoknál elcsúsztunk, nem voltunk elég kreatívak, de nem kesergünk, jövő hétre kijavítjuk a mai hibákat

– értékelt Szűcs János vezetőedző.

Illés Akadémia U12 – Slovan Bratislava U12 2–6 (0–0, 0–3)

Illés Aka. U12.: Szalai-Horváth A. – Laczó, Szántó, Hányi, Hideg, Vert, Horváth V., Papp, Gradvohl. Cserék: Andor, Farkas B., Horváth S., Horváth Á., Karvalics. Vezetőedző: Takács Csaba.

Gólszerzők: Papp, Horváth V.

Nagyon jó csapat ellen játszottak Takács Csaba tanítványai – az ilyen meccseken lehet igazán fejlődni

A kis műfüves pályán, 8+1-es összeállításban, 3*25 percet játszva szerepelt U12-es csapatunk a pozsonyi Slovan ellen. Az erősebb, gyorsabb, többször a letámadást alkalmazó felvidéki csapat a látottak alapján előbbre jár a felkészülésben.

Nem a legideálisabb körülmények között játszhattunk egy nagyon jó gárda ellen, akik mind egyénileg, mind csapatként jól funkcionáltak. Sok gondunk volt védekezésben és támadásban is, és bizony az átmeneteken is van még mit dolgoznunk

– nyilatkozta a találkozót követően Takács Csaba vezetőedző.