A szél sem fújta el a gyerekek jókedvét

A szél sem fújta el a gyerekek jókedvét

Ismét egy rendkívül vidám hangulatban eltelt tornán vannak túl U7-es focistapalántáink. 

Ezúttal az Illés Akadémián vettek részt Simon Róbert tanítványai a Bozsik-fesztivál keretében megtartott erőfelmérőn. Ugyan az időjárás nem volt a legideálisabb, de a gyerkőcök így is remekül érezték magukat. Mivel összesen 12 akadémistánk vett részt a tornán, négy, háromfős U7-es csapatot indítottunk a Vas megyéből érkezett ellenfelekkel szemben. A 3:3 elleni mérkőzések 10 percig tartottak. Ebből minden együttes négyet játszott.

A mieink kerete: Fazekas Benedict, Ilus Bence, Mihályfi Milán, Németh Olivér, Kárász Miron, Henc Dénes, Markó Hunor, Mersich Máté, Kovács Milán, Gyöngyösi Ruben, Pungor Dominik, Kővári Gergő.

A gyerekek megpróbálták alkalmazni az edzéseken tanultakat (átadások, helyezkedés, kapura lövés), de ez nem mindenkinek, és nem mindig sikerült. Ez ebben a korban még természetes, hiszen a tanulási folyamat elején tartanak. A fizikailag erősebb ellenfelekkel szemben nehezen tudtak egymásnak passzolni, de amikor egyenlőek voltak a fizikai adottságok, akkor rengeteg szép, ügyes megoldást láttam. Összességében a gyerekek kellemesen elfáradtak, játszottak egy jót, és én maximálisan elégedett vagyok mindenkinek a teljesítményével, valamint hozzáállásával

– foglalta össze tapasztalatait Szabó Róbert.