A pontrúgásokkal meggyűlt a bajunk

A pontrúgásokkal meggyűlt a bajunk

Kikapott a Ferencváros vendégeként az Illés Akadémia U14.

Ferencváros U14 – Illés Akadémia U14 3–0 (1–0)
Illés Aka. U14:
Schepanski – Bock, Molnár B., Fonnyadt, Takács Á. (Szalma, 48.) – Angler B. (Németh B., 65.), Módly (Székely, 48.), Magadics – Lakatos (Mihók, 54.), Szabó B. (Orbán, 54.), Ládonyi. Vezetőedző: Körhöcz György.

Mindkét csapat ötös veretlenségi szériában várta a találkozót: Körhöcz György csapata ez alatt az öt forduló alatt 13, míg a Fradi 11 pontot gyűjtött be. A hazaiak kezdték jobban a találkozót, kapufát is fejeltek, majd a 24. percben egy szöglet után be is tudtak találni. Egyértelműen veszélyesebbek voltak a IX. kerületiek. A második félidő elejétől aztán igyekeztünk mi irányítani a játékot, ám a játékrész felénél egy újabb sarokrúgás után kettőre nőtt a ferencvárosi előny. Ládonyi Bálint helyzeténél jöhettünk volna vissza a meccsbe, ám a kapufa kisegítette a hazaiak, majd ugyancsak bal oldali támadónk lövésénél védett nagyot a hazai kapus. Egy oldalszabadrúgás után aztán harmadik góljukat is megszerezték, így négy győzelem után ezúttal mi gratulálhattunk ellenfelünknek.

Nagy igazság, hogy a múlt héten lőtt gólok ezen a héten már nem számítanak. Mentálisan nem álltunk bele jól a meccsbe, ami miatt három pontrúgás után három gólt kaptunk. A Fradi akarata érvényesült az első félidőben. Amikor elkezdtünk volna focizni, akkor pedig a meccs fordulópontjaiból rosszul jöttünk ki. Összességében megérdemelt a hazai siker. Sokkal bátrabban kell játszanunk, hogy egy ilyen kis pályán is a sok párharcból győztesen tudjunk kijönni

– értékelte a látottakat Körhöcz György vezetőedző.