A második negyedben indult be a gólgyártás

A második negyedben indult be a gólgyártás

Ugyan az első etap után még 0–0-ra álltak a küzdő felek, a végén mégis fölényes, 8–0-s győzelmet aratott Tóth Zsolt legénysége a vendég Gyirmót elleni mérkőzésen.

Illés Akadémia U12 – Gyirmót SE Győr U12 8–0 (0–0, 3–0, 1–0, 4–0)
Illés Aka. U12.:
Hajba – Vincze, Székely, Győrvári – Módly, Molnár B. – Szakács, Orbán, Dobovánszky. Cserék: Schepanski – Lakatos, Szalma, Reiber, Mihók, Németh B. Vezetőedző: Tóth Zsolt.
Gólszerzők:
Módly (27., 1–0; 75., 7–0), Mihók (40., 2–0; 40., 3–0), Molnár B. (64., 5–0; 71., 6–0), Lakatos (59., 4–0), Reiber (79., 8–0)

A találkozó elején leginkább távoli lövésekkel próbálkozott U12-es csapatunk, ám ezeket rendre blokkolták a kontrákra berendezkedő vendégek. A 8. percben aztán Szakács Benedek lövését már csak a keresztléc segítségével tudta hárítani a vendégek kapusa. Nem sokkal később Orbán Roland is teleibe találta a kapufát, így pedig az első etap gólnélküli döntetlenre végződött.

A hálók a második etapban is érintetlenek maradtak egy ideig, ám a 27. percben jött Módly Samu és a Lakatos Krisztián bombája utáni kipattanót a kapuba paskolta. Sokáig úgy nézett ki, hogy a félidőre is maradt az 1–0-s vezetésünk, de a 40. percben Mihók Martin kétszer is túljárt a gyirmóti cerberus eszén, így pedig a második felvonást követően már három találattal jártunk előrébb.

A harmadik negyed nagyon hasonlított az elsőre: helyzeteink ugyan bőven voltak, de a kaput nem igen tudtuk bevenni. Szerencsére Lakatos Krisztián az 59. minutumban értékesített egy ziccert, ennek köszönhetően pedig 5–0-s állásról indulhatott a záróetap, melyben aztán rendesen beindult a gólgyár: Molnár Barnabás kétszer, míg Módly Samu és Reiber Marcell egyszer-egyszer volt eredményes, így pedig ki is alakult a 8–0-s végeredmény.

Már az első 20 percben is rengeteg ziccert dolgoztunk ki. Jó volt a letámadásunk. Sajnos az összes helyzetünket kihagytuk. Tetszett az, hogy sok labdát szereztünk. A második etapban viszont nem volt annyi lehetőségünk, de nagyon jól sáfárkodtunk a kevesebbel is. Utána pedig egy felszabadult, jó játékot nyújtottunk és megérdemelten nyertünk ilyen arányban is

– összegezte a látottakat Tóth Zsolt vezetőedző.